1049
Available

K05 SULFUR triholoģisks antibakteriāls sulfāta šampūns ar sēra un skrubja efektu problemātiskai galvas ādai, 200 ml

€20,00

Apraksts

K05 SULPHUR - triholoģisks antibakteriāls krēmveida šampūns bez sulfāta, ar sēra un eksfoliējošu iedarbību problemātiskai galvas ādai, bez sulfātiem, bez parabēniem, bez silikona, 200 ml

Triholoģisks šampūns, kas izstrādāts, lai cīnītos ar dažādas izcelsmes blaugznām, pārmērīgu taukainību, galvas ādas apsārtumu un kairinājumu,

Īpašā attīrošā formula ar sēra minerāliem un skābu pH palīdz novērst kairinājumu, niezi un blaugznas dažādu veidu dermatītu un psoriāzes gadījumā.

Sastāvā esošie apaļās (neakūtas) tekstūras graudiņi ir īpaši noderīgi kā maigs pīlings, kas ir īpaši svarīgi problemātiskai ādai. Atjauno ādas pH līdzsvaru.

Īpaši piemērots lietošanai, ja galvas āda ir sausa vai bojāta, tas mitrina ādu, mazina nepatīkamas sajūtas, nomierina, atvieglo galvas ādas elpošanu, padara matus tīrus un vieglus, kā arī cīnās pret pastiprinātu sebuma sekrēciju.

SASTĀVDAĻAS: aktivētais sērs, tējas koka eļļa, pienskābe, piena dadžu ekstrakts, nātru ekstrakts.

Bez sulfātiem, bez parabēniem, bez silikona, bez hormoniem.

Neizraisa atkarību no produkta.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu šampūna uz labi mitrinātas galvas ādas un mitriem matiem un ar vieglām masējošām kustībām rūpīgi iemasējiet galvas ādā, līdz izveidojas putas.

Pagaidiet 5-10 minūtes un rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Intensīvai problēmu risināšanai sākumā lietojiet 1-2 reizes nedēļā vai pēc vajadzības, pēc tam 1 reizi ik pēc 10-15 dienām (lai saglabātu rezultātus). Ieteicams lietot kopā ar citiem K05 līnijas produktiem, lai cīnītos pret blaugznām vai pastiprinātu sebuma veidošanos.

________________________________

Ražots Itālijā, KAARAL srl.

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Viļņa, Lietuva,

 tel. +370679-44443

www.karal.lt www.karal.lv www.karal.ee

 

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces