TER0004
Available

PODOLODIC THERAPY Propolisa ziede pēdu nogulsnēm (75 ml)

€10,00

Apraksts

Propolisa ziede ādas apsārtumiem, sacietējumiem un ādas sēnītēm ir īpaši izstrādāta pēdu ādai lokālai lietošanai.

Pateicoties rūpīgi atlasītām aktīvajām sastāvdaļām, šis produkts efektīvi nomierina kairinājumu, intensīvi atjauno, mitrina un atvieglo problēmu risināšanu.

Smērei ir:

Glicerīns (23%): Glicerīnam ir lielisks mitrinošs efekts. Tas piesaista ūdeni ādas slāņiem, palīdzot uzturēt pareizu mitruma līmeni. Tas padara ādu maigu un elastīgu.

Propolisa ekstrakts (30%): Propoliss ir dabiska antibiotika, kas darbojas kā antibakteriāls, pretiekaisuma līdzeklis un paātrina ādas sadzīšanu. Augstā 30% koncentrācija ziedē efektīvi nomierina kairinājumu un veicina ādas atjaunošanos.

UREA (5%): UREA ir zināms keratolītisks līdzeklis, kas nozīmē, ka tas palīdz izšķīdināt atmirušās ādas šūnas. Rezultātā tas mīkstina mezgliņus un nogulsnes, padarot tos vieglāk noņemamus.

Šis sviests: dziļi baro un atjauno ādu. Šis sviests ir dabisks mīkstinošs līdzeklis, kas baro, atjauno un aizsargā ādu. Tas ir bagāts ar A un E vitamīnu, kas veicina dzīšanu un nomierina kairinājumu.

Jaunpiens: veicina ādas dziedināšanu un atjaunošanos. Tas ir bagātīgs augšanas faktoru un antivielu avots, kas paātrina ādas atjaunošanos un stiprina ādas dabisko aizsargbarjeru.

Regulāra Farmona propolisa ziedes lietošana mezglu un klepu ārstēšanai sniedz šādas priekšrocības:

Ātra ādas mitrināšana un barošana.

Intensīva reģenerācija un aizsardzība pret ādas plaisām, pateicoties produkta sastāvā esošajam propolisam un jaunpienam

Izlīdzina, mīkstina un samazina ādas sausumu un raupjumu.

Produkta sastāvā esošais glicerīns un urīnviela spēcīgi mīkstina un mitrina pēdu ādu

Aizsardzība pret pārmērīgu sausumu.

Steidzami atvieglojumi kājām.

LIETOŠANA:

Uzklājiet produktu uz tīras un sausas ādas – uz kritiskajām vietām.

Atstājiet, līdz pilnībā uzsūcas.

Propolisa ziede mezgliem un ādas klepus ir neaizstājams līdzeklis ikdienas pēdu kopšanai, nodrošinot visaptverošu ādas aizsardzību un atjaunošanos. Tas saglabās jūsu kājas veselas, mitrinātas un bez sāpīgiem bojājumiem.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces