TER0002
Available

PODOLODIC THERAPY Ārstnieciskā ziede pēdām, kuras ir skartas ar ādas sēnītēm, ar dabīgām eļļām (300 ml)

€18,00

Apraksts

Farmona Podologic Therapy ziede ar dabīgajām eļļām keratozei 300 ml

Ziede ar dabīgajām eļļām keratozei ir augsti mitrinošs un eļļojošs produkts, kas efektīvi rūpējas par raupju un saplaisājušu pēdu, elkoņu un ceļgalu ādu.

Pateicoties rūpīgi izvēlētām aktīvajām sastāvdaļām, ziede ne tikai samazina ādas sausumu un raupjumu, bet arī aizsargā to no pārmērīga sausuma.

Produkta paredzētais lietojums: Ļoti sausas, raupjas un saplaisājušas pēdu, elkoņu un ceļgalu ādas kopšana. Biezinātā un bojātā epidermas slāņa kopšana. Ziede satur: Kokosriekstu eļļu: Mitrina un eļļo ādu, veidojot aizsargbarjeru. Mandeļu eļļu: Veicina ādas reģenerāciju, padarot to mīkstu. Bišu vasku: Novērš mitruma zudumu no ādas. Šī sviestu: Dziļi baro un atjauno ādu. Avokado eļļu: Satur vitamīnus un taukskābes, kas veicina ādas reģenerāciju. Propolisa ekstraktu: Tam ir antiseptiskas un pretiekaisuma īpašības. Jaunpiens: Veicina ādas dziedināšanu un reģenerāciju. Moringa eļļu: Mitrina un nomierina kairinājumu.

Regulāra Farmona ziedes ar dabīgajām eļļām keratozei lietošana nodrošina šādus ieguvumus: Ātra ādas mitrināšana un eļļošana. Intensīva reģenerācija un aizsardzība pret ādas plaisāšanu. Ādas sausuma un raupjuma samazināšana un izlīdzināšana. Aizsardzība pret pārmērīgu sausumu. Kairinājuma nomierināšana un tulznu veidošanās novēršana.

Lietošanas instrukcija: Uzklājiet produktu uz tīras un sausas ādas. Atstājiet, līdz tas uzsūcas. Kopsavilkums: Ziede ar dabīgajām eļļām tulznām ir lielisks risinājums cilvēkiem ar sausu un saplaisājušu ādu. Tā intensīvi mitrinošā un reģenerējošā iedarbība padara ādu mīkstu, gludu un veselīgu.

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Paraffin, Glyceryl Palmitate/Stearate, Cera Alba (Beeswax), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearic Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Lanolin, Moringa Oleifera Seed Oil, Colostrum, Propolis Extract, Peat Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Glycerin, Aqua (Water), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces