SK005-09
Available

GREEN TEA [GREEN TEA] - mājas aromāts SCENT MARK ar kociņiem, 50 ml, kastītē

€19,90

Apraksts

GREEN TEA [GREEN TEA] - mājas aromāts SCENT MARK ar kociņiem, 50 ml, kastītē

Home Scent Green Tea ir maigs un atsvaidzinošs aromāts, kas ienes jūsu mājās maigu rīta saules pieskārienu un nomierinošu dabisko harmoniju. Ieelpojiet šo smaržu, un jūs sajutīsiet, ka jūsu mājas ir piepildītas ar mieru un svaigumu.

Zaļās tējas smaržas īpašības:

Aromāts: Iedomājieties, ka zaļās tējas lapas mirdz saules gaismā, izstaro svaigumu un maigu zālaugu eleganci. Zaļās tējas smarža ir ne tikai svaiga, bet arī bagātīga, ar smalkiem augu toņiem, kas atgādina agru rītu, kad pirmie saules stari pieskaras zāles aukstajai rasai.

Šis aromāts rada nomierinošu, relaksējošu atmosfēru, kas ļauj atpūsties pēc aizņemtas dienas. Tas rada sajūtu, ka jūsu mājas ir oāze, kur varat aizbēgt no ikdienas steigas un baudīt mieru un maigu smaržu skūpstu.

Zaļās tējas smarža ir lieliski piemērota gan dienā, gan vakarā, piešķirot jūsu telpai dabisku un nomierinošu pieskārienu, tā ir kā klusa smaržīgu mirkļu deja, atgādinot par dabas skaistumu un vienkāršību. Ieelpojiet šo aromātu un ļaujiet tam maigi ieskauj sevi un savus mīļos, radot harmoniju un siltumu katrā mājas stūrī.

Līdzīgas preces