HER2010
Available

HERBAL CARE Laukinė rožė - Atjauninantis kremas rankoms, sausai odai, 90% natūralių ingredientų, 100 ml

€3,00

Apraksts

Atjaunojošs roku krēms “Wild Rose” ir pārsteidzošs roku krēms no Herbal Care zīmola. Šis roku krēms ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu jūsu rokām nepieciešamo aprūpi un barošanu.

Šis roku krēms ar unikālu dabisko sastāvdaļu, tostarp mežrozīšu ekstrakta, kombināciju nodrošina jūsu roku intensīvu mitrināšanu.

Tas ātri uzsūcas un atstāj jūsu rokas mīkstas, gludas un koptas.

Lai iegūtu labākos rezultātus, katru dienu varat lietot Wild Rose atjaunojošo roku krēmu.

Uzklājiet uz rokām nepieciešamo krēma daudzumu un maigi iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Jūs uzreiz sajutīsiet, kā jūsu āda kļūst mitrināta un atjaunota.

Šis roku krēms ir ideāli piemērots visiem ādas tipiem, un to var lietot visu gadu. Ja tev ziemā ir sausas rokas vai vienkārši vēlies tās palutināt ar papildus rūpību, Wild Rose atjaunojošais roku krēms kļūs par tavu uzticamo kompanjonu. Pateicoties tā ērtajam 100 ml izmēram, varat to ērti paņemt līdzi jebkur.

Tāpēc neatkarīgi no tā, vai atrodaties ceļā vai mājās, jūs vienmēr varat sniegt savām rokām mīlestību un rūpes, kuras tās ir pelnījušas. Palutini sevi ar Wild Rose atjaunojošo roku krēmu un sajūti tā atsvaidzinošo un barojošo iedarbību uz rokām.

Piešķiriet savām rokām uzmanību, ko tās ir pelnījušas, un izbaudiet, kā katru dienu jūtaties maigas un aprūpētas.

Līdzīgas preces