1417
Available

LISS CARE 'ALL IN 1' Daudzfunkcionāls fluīds nepaklausīgiem, neveidotiem matiem, 250 ml

€29,00

Apraksts

PAR LISS APRŪPES LĪNIJU

LĪNIJA TIEM, KAS VĒLAS TAISNUS, VIEGLI VEIDOJAMI MATI

Samazina sprogas, sprogas, vijīgumu, pārvalda un kontrolē sprogas, sprogas, sprogas poras, nogludina, aizsargā un piešķir taisnu, zīdainu matu izskatu.

100% VEGAN

VĒRTĪGĀKĀS SASTĀVDAĻAS

MONOI DE TAHITI® OIL: Sertificēts dabīgs un bioloģisks, augsti ētiski iegūts fitools (ekstrakts) no Taitijas gardēnijas ziediem kokosriekstu eļļā - delikāts, maigs, rafinēts un ārkārtīgi vērtīgs un efektīvs līdzeklis matu atjaunošanas un kopšanas procedūrām. Īsts skaistuma eliksīrs. Tas ir tīrs tropu botāniskais produkts bez sintētiskām piedevām un konservantiem, kas iegūts Taiti (Franču Polinēzija), stingri ievērojot Appelation d'Origine - tradicionālās ražošanas metodes un vietas prasības.

Monoi de Tahiti ® mīkstina matus, izlīdzina matu stumbra sieniņas, palīdz atjaunot sausu un bojātu matu struktūru, stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu, atvieglo matu izķemmēšanu, baro galvas ādu, cīnās pret blaugznām, ir ideāli piemērots sausiem un sašķeltiem galiem, kā arī piešķir sapņainu un dievišķīgu ziedu aromātu, kas tiek atzīts kā afrodiziaks.

PANTENOLIS. Tas ir dabīgs vitamīna B5 prekursors, vērtīga sastāvdaļa, kas nomierina galvas ādas kairinājumus, stimulē matu augšanu, atjauno bojāto matu virsmu, palīdz stiprināt matu stiebru, veidojot elastīgu plēvīti gan no iekšpuses, gan ārpuses, un piešķir matiem gludu un vienmērīgu spīdumu. Pantenola produkti padara matus veselīgākus, maigākus, mīkstākus, vieglāk veidojošus, stiprākus un spīdīgākus. To nodrošina pantenola mitrinošās īpašības un tā spēja piesaistīt un saglabāt mitrumu, kā arī ierobežot mitruma zudumu. Pantenols piešķir matiem elastību un dabisku lokanību, kas palīdz cīnīties ar matu raupjumu un aizmirst rūpes par nepakļāvīgiem matiem. Tas ir īpaši aktuāli, ja jūsu mati ir gari vai cirtaini un jūs patiešām nevēlaties, mēģinot tos izķemmēt, izvilkt dažas šķipsnas.

Pantenols var arī aizsargāt pret vides vai dažādu matu veidošanas līdzekļu radītiem bojājumiem, palīdzēt novērst matu izkrišanu un paātrināt matu augšanu, stimulējot šūnu atjaunošanos.

Pantenola pretiekaisuma īpašības arī palīdzēs risināt galvas ādas problēmas. Pantenols palīdz aizsargāt ādu no kairinājuma, stiepšanās, nieze un citām nepatīkamām sajūtām.

BIOTIN. Tas ir B7 vitamīns. Tas stimulē matu augšanas procesu, aptur matu izkrišanu un padara matus veselīgākus, stiprina matu stiebru un zvīņas.

LISS CARE līniju veido šādi produkti:

- Šampūns (250 ml, 1000 ml)

- Matu maska (500 ml, 1000 ml)

- ALL IN ONE daudzfunkcionālais šķidrums ALL IN ONE (250 ml)

- Serums sašķelto matu galu kopšanai un ārstēšanai (100 ml)

LISS CARE ŠAMPŪNS

Mūsdienīga, maiga, sulfātus nesaturoša formula taisniem, viegli kopjamiem matiem, kas maigi un pareizi attīra matus un galvas ādu, nodrošinot mitrināšanu. Biotīns un pantenols stiprina matu struktūru, piešķirot elastību, elastību un vieglumu, savukārt Monoi de Tahiti® dziļi baro matu šķiedras un piešķir spīdumu.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 4,00-5,00

Lietošana: šampūns, maigi iemasējiet matus un galvas ādu, labi izskalojiet un, ja nepieciešams, atkārtojiet.

Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

LISS APRŪPES MATU MASKA

Mūsdienīga formula ar biotīnu, pantenolu un Monoi de Tahiti® taisniem, viegli veidojamiem matiem, palīdz izķemmēt, disciplinē, mitrina, stiprina matu struktūru, piešķir elastību, lokanību, lokanību, padevību, dziļi baro matu pavedienus, nogludina matu virsmu un piešķir zīdaini gludu spīdumu.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 4,00-5,00

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet masku uz tīriem, ar fēnu nosusinātiem matiem, atstājiet uz 5-20 minūtes un noskalojiet ar ūdeni. Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

 LISS CARE "ALL IN ONE" - DAUDZFUNKCIONĀLS ŠĶIDRUMS "VISS VIENĀ

ALLinONE Multifunctional Fluid jeb ALLinONE ir neizskalojams kondicionieris nepaklausīgiem matiem, kurus ir grūti ieveidot un kondicionēt. Vitamīnu kompleksa pamatā ir Monoi de Tahiti® eļļa, pantenols un biotīns (B5 vitamīns):

- efektīvi mitrina un baro matus,

- iedarbojas uz matu vārpstu, zvīņas - bloķē mitrumu: mati kļūst viegli veidojami, spīdīgi, elastīgi, elastīgi, mīksti, kondicionēti,

- aizsargā pret karstumu,

- pasargā galus no šķelšanās,

- novērš matu pūkošanos, elektrostatiskā

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SPIRTU, SVECES, SĀĻUS, SLS/SLS, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA.

pH 4,00-5,00

Lietošana: vienmērīgi izsmidziniet uz mitriem, tīriem, izžāvētiem matiem no galiem līdz pat saknēm, vienmērīgi izsmidziniet (centieties nesniegt uz saknēm un ādas), vienmērīgi izlīdziniet ar suku un pēc tam veidojiet vai veidojiet un izžāvējiet pēc vēlēšanās.

LISS CARE TERAPEITISKAIS SERUMS MATU GALU KOPŠANAI

Īpaši moderns produkts ar pantenolu, biotīnu un Monoi de Tahiti® matu galu labsajūtai un ikdienas kopšanai:

- pasargā tos no agresīvas vides un plaisāšanas,

- aizsargā pret karstumu, "bloķē" mitrumu un vērtīgu sastāvdaļu kompleksu matu iekšpusē, tādējādi droši nodrošinot pareizu aizsardzību pret dažādiem nelabvēlīgiem faktoriem,

- mīkstina un piešķir tiem elastību, tādējādi ļaujot tiem fiziski izvairīties no lūšanas vai drupināšanas,

- viegla, nenoslogojoša tekstūra, efektīva formula.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 6,00

Lietošana: uzklājiet serumu uz matu galiem vai vidusdaļas matiem (jo gali ir visos līmeņos) - ar rokām pārlaidiet serumu pa tīriem, mitriem, ar fēnu izžāvētiem matiem, pēc tam izžāvējiet ar fēnu kā parasti. Lietojiet pēc vajadzības.

___________________________

Produktus ieteicams lietot 5 gadu laikā no izgatavošanas datuma (skatīt iepakojumu) un 12 mēnešu laikā pēc atvēršanas. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt 5-35 C temperatūrā, izvairīties no ilgstošas tiešas saules gaismas iedarbības.

Ražots Itālijā, KAARAL srl.

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lv    www.karal.lt

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces