IDP0004
Available

IDEAL PROTECT BB Aizsargkrēms sejas ādai, ar krāsu (tonizējošs), ar SPF 50, 50 ml

€12,90

Apraksts

FARMONA IDEAL PROTECT BB sejas krēms ar krāsu un SPF50, 50 ml.

IDEAL PROTECT ir specializēta aizsargājošu un atjaunojošu preparātu līnija, kas lieliski atjauno, nomierina un aizsargā ādu.

Īpaši ieteicams pēc procedūrām, kas pārkāpj epidermas barjeru – dermas rullīši uz sejas un ap acīm, skābēm, mikrodermabrāzijas, lāzerprocedūrām.

Pateicoties pareizi izvēlētām aktīvajām vielām, tas paātrina epidermas atjaunošanos, nomierina un kopj kairinātu ādu, atjauno tās aizsargfunkcijas.

FARMONA IDEAL PROTECT BB sejas krēms ir specializēts, vieglas konsistences BB krēms, kas ieteicams pēc kosmētiskām un estētiskās medicīniskās procedūrām, kas pārkāpj epidermas barjeru vai citām procedūrām, kurām nepieciešama fotoaizsardzība. To var izmantot arī jebkura veida ādas ikdienas kopšanai, kas pakļauta UV stariem.

EFEKTI:

- nodrošina augstu aizsardzību pret kaitīgajiem UVA un UVB stariem - SPF50

- mitrina ādu

- piešķir vienmērīgu ādas toni

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

- Mandeļu eļļa

- šī sviests

- Niacinamīds

- E vitamīns

- rūgto apelsīnu ziedu hidrolāts

LIETOŠANA:

Uzklājiet vienmērīgu slāni uz tīras sejas ādas, maigi iemasējiet.

Lietojiet vismaz 30 minūtes pirms došanās ārā. Piemērots lietošanai arī pēc kosmētiskām sejas procedūrām.

Tiešos saules staros uzklāt atkārtoti ik pēc 2 stundām, īpaši pludmalē.

Ingredients:  Aqua (Water), Octocrylene, Titanium Dioxide (Nano), Silica, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Decyl Oleate, Coco-Caprylate/​Caprate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Polyurethane-62, Trideceth-6, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Allantoin, Propylene Glycol, Amber Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Sodium Hydroxide

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces