1026431
Available

INEBRYA Shapesse P2 PERM losjons krāsotu un ķīmiski apstrādātu matu ķīmiskai ilgināšanai (500 ml)

€21,00

Apraksts

Inebrya "Shapesse Perm With Milk Proteins For Colored and Treated Hair P2" ir tradicionāls ilgnoturīgs ilgviļņu losjons krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem. Produkts ir bagātināts ar piena olbaltumvielām.

Lietošana:

Izmazgājiet matus ar šampūnu un noņemiet lieko ūdeni ar dvieli.

Aptiniet matus elektriskajos ruļļos un, sākot no pakauša, vienmērīgi izklājiet losjonu pa matiem.

Atstājiet to 10-20 minūtes.

Šajā laikā regulāri pārbaudiet, vai produkts darbojas pareizi un vai neveidojas cirtas.

Pēc norādītā laika kārtīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni un pabeidziet procedūru ar Inebrya Perm neitralizatoru (atstāj iedarboties 8-10 minūtes).

TIKAI PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI

Lietojiet tikai veselīgai galvas ādai.

Nepieciešams alerģijas tests.

Izvairieties no produkta iekļūšanas acīs, ja tas nokļūst acīs, izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens.

Lietošanas laikā tehniķim jāvalkā aizsargcimdi un cits personīgais aprīkojums.

Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

ražots Itālijā

Produkta sastāvs laika gaitā var mainīties. Pirms produkta lietošanas pārbaudiet sastāvu uz iepakojuma. Ja produkta sastāvdaļas, kas norādītas tiešsaistē, atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, izmantojiet pēdējo kā ceļvedi.

SAVIENOJUMS:

Aqua (Water), Ammonium Thioglycolate, Ammonium Bicarbonate, Parfum (Fragrance), PPG-26-Buteth-26, Styrene/VP Copolymer, Ammonium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Collagen, Tetrasodium EDTA, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Dodoxynol-40 Sulfate, Coumarin, Sodium Glutamate, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, sodium hydrosulfite, sorbic acid, Simethicone, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Līdzīgas preces