FMN0005
Available

FORGET ME NOT Fist Kiss - Serums ķermenim, 300 ml

€6,00

Apraksts

FIRST KISS no FORGET ME NOT līnijas ir neaizmirstama salduma, emociju un brīnišķīgu atmiņu nots. Atklājiet dabisku, kaislīgu, unikālu ķermeņa serumu ar reģenerējošām īpašībām, kas sniedz visaptverošu aprūpi un uzlabo garastāvokli.

Smaržas notis:

ģerānija, roze, muskuss

Priekšrocības:

100% vegāns, 96% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas.

Moto:

Šis ir tavs relaksācijas brīdis. Tagad jūs esat vissvarīgākais! Izbaudi savas atmiņas un sapņus... Izbaudi brīnišķīgo smaržu un rūpējies par sevi.

Aktīvās sastāvdaļas:

Peoniju un rudzupuķu ekstrakti mitrina un izlīdzina ādu.

Omega skābes – baro, gludina un stiprina

E vitamīns – mitrina, nomierina un atjauno.

Ģerānijas eļļa – relaksējoša, nomierinoša un nomierinoša.

Lietošanas norādījumi: lietot FIRST KISS BODY SERUM no rīta un vakarā, pēc dušas vai vannas, maigi iemasējot visa ķermeņa ādu.

Ingredients: Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, C15-19 Alkane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Parfum (Fragrance), Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Glycerin, Paeonia Officinalis (Peony) Flower Extract, Glycerin, Aqua (Water), Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Extract, Potassium Hydroxide, Aqua (Water), Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces