PRK05004
Available

K05 Emotion Kit - K05 tricholoģisko šampūnu komplekts, 3x100 ml.

€15,00

Apraksts

K05 EMOTION KIT ir trīs matu šampūnu komplekts, katra satur 100 ml. Komplektā ietilpst K05 šampūns matu izkrišanai, K05 šampūns sausai galvas ādai un blaugznām novēršanai, kā arī K05 šampūns jutīgai galvas ādai un niezes novēršanai. Visi trīs šampūni ir bez sulfātiem, parabēniem, silikoniem, hormoniem un kaitīgām vielām. K05 šampūns matu izkrišanai ir speciāls šampūns, kas bagātināts ar melnā pipara, pērleskābes, kalnu arnikas un vērtīgās tējas koka eļļu, kas paredzēts cīņai pret matu izkrišanu un profilaksei.

K05 šampūns sausai galvas ādai un blaugznām novēršanai ir speciāls šampūns, kas bagātināts ar Austrālijas tējas koka eļļu, Piroktona Olamīnu un lielā Rhododendrona ekstraktu, kas paredzēts atjaunot galvas ādas dabisko hidro-lipīdu līdzsvaru, regulēt un normalizēt sebuma dziedzeru darbību, nomierināt un mitrināt galvas ādu, aizsargājot to no mikrobu aktivitātes.

Visbeidzot, K05 šampūns jutīgai galvas ādai un niezes novēršanai ir speciāls šampūns, kas bagātināts ar kumelīšu ekstraktu, vitamīnu E un bisaboloļu, kas paredzēts nomierināt un mazināt galvas ādas kairinājumu un niezi, kā arī nodrošināt maigu aprūpi jutīgai galvas ādai.

Šampūnus iesaka lietot, izkaisot nelielu daudzumu šampūna uz mitrām matiem, masējot galvas ādu un rūpīgi noskalojot. K05 šampūns matu izkrišanai tiek ieteikts lietot reizi dienā, savukārt K05 šampūnus sausai un jutīgai galvas ādai var lietot ikdienā vai pēc vajadzības.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces