1256
Available

FILLER ✴ Spray - Nemazgājams izsmidzināms šķidrums Filler procedūrai, ar hialuronskābi un keratīnu, 300 ml

€30,00

Apraksts

PURIFY FILLER ir visaptveroša, mērķtiecīga, profesionāla salona procedūra trausliem, novājinātiem matiem, kas ir pakļauti lūšanai un drūpēšanai {piem., ja tiek pakļauti balināšanai, apgaismojumam, krāsošanai un agresīviem pasākumiem}, ​​piešķirot matiem būtisku spēku, elastību, blīvumu un apjomu, lai cīnītos pret novecošanos. īpašības (anti-age efekts), piepildot matu dziļo struktūru ar ekskluzīvu hialuronskābes un keratīna kompleksu, kas darbojas pēc nepieredzētas sinerģijas principa.

Keratīnam (galvenajam matu proteīnam) ir pamata un daudzpusīga loma matu struktūrā, atjauno matu keratīna pavedienus no iekšpuses, izlīdzina matu virsmu, nosaka izturību, elastību un izturību pret ārējiem faktoriem.

Hialuronskābe, pateicoties tās neticami elastīgajai molekulai un spējai izšķīst mitrā vidē, atjauno matu mitruma līdzsvaru, pasargā to no pārmērīgas negatīvās ietekmes – kutikulas tiek noslēgtas, mati kļūst spīdīgi, mīksti un mitrināti no iekšpuses.

ŠĪS LĪNIJAS KATALOGS: FILLER 

Procedūra FILLER tiek veikta pilnībā salonā, izmantojot 4 produktus:

- Šampūns

- Nemazgājams izsmidzināms smidzināšanas šķidrums

- Maska un

- Losjons (ampulās).

Ieteicams pilnīgs un precīzs procedūras protokols (kontaktu pārvaldība).

FILLER SPRAY nemazgājams smidzināšanas šķidrums:

- Piešķir matiem blīvumu un izturību

- Sabalansēts pH nodrošina sabalansētu atjaunojošu efektu uz matu iekšējo struktūru

- Hialuronskābe un keratīns piešķir matiem spēku un blīvumu

BEZ PARABĒNIEM. BEZ MINERĀLEĻĻĀM.

Lietošana: Vienmērīgi izsmidziniet tīrus mitrus matus ar šķipsniņu zem šķipsnas, "iemasējiet" ar masāžas kustībām un iemasējiet līdzekli matu dziļajā tekstūrā. Uzvelciet vienreizējās lietošanas vāciņu un atstājiet to siltumā (klimazonā utt.) apmēram 5 minūtes. Nemazgāt. Pēc tam izmantojiet Filler masku: uzklājiet matos no saknēm līdz galiem, maigi sadaliet, iemasējiet, ļaujiet iedarboties 5 minūtes, izskalojiet ar ūdeni.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces