COLORE.Travel
Available

COLORE TRAVEL KIT - Šampūns un kondicionieris krāsotiem matiem ar pasifloru, acai un rīsu ekstraktu, 2 x 1000 ml

€12,00

Apraksts

Maiga pH līmeņa profesionālais šampūns un kondicionieris krāsotiem matiem palīdz noturēt spilgtu krāsu pēc krāsošanas, izveido speciālu barjeru, kas „nosargā” krāsas pigmentus matos ilgu laiku.

Sastāvā esošās dabīgās dabas dāvanas:

- Pasifloru ekstrakts, kas pasargā matu krāsu no brīvo radikāļu ietekmes un sniedz krāsotiem matiem spilgtumu.
- Rīsu selēnu eļļa iesūcas matu struktūrā un dziļi baro kā arī pasargā no sausuma, padara maigāku matu vismu, novērš matu savelšanos kā arī sniedz tiem papildus spīdumu un zīda maigumu, sniedz UV aizsardzību.
- Palmu paveida īpašā augļa Acai eļļa, kas ir bagāta ar C un E vitamīnu, mitrina, baro matus, palīdz dabīgi uzturēt hidrolipīdo matu virsmas aizsardzību, pasargā no dehidrācijas, sniedz spīdumu un elastīgumu. Mati kļūst viegli, spilgti un intensīvi spīdoši. Dzīvīgi aromāti atbrīvo un nomierina nervu sistēmu.

Lietošana: Pēc matu mazgāšanas ar PURIFY COLORE šampūnu, nelielu daudzumu kondicioniera iemasējiet uz mitriem, tīriem matiem un atstājiet darboties 3-5 minūtes. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens.

Ja galvas āda ir taukaina, bet mati sausi, PURIFY COLORE kondicionieri sāciet uzklāt uz matiem 3-6 cm garumā no matu saknēm. Atstājiet darboties 3-5 minūtes un pēc tam kārtīgi izskalojiet. Tā pat, ja mati ir biezi, rekomendējams kondicionieri atstāt ilgāk nekā parasti.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces