• -50%
CURLY DIVA
Available

CURLY DIVA - lentes matu lokošanai, komplekts (20gab. 55 cm garas lentes + āķis))

€17,50 €35,00

Apraksts

CURLY DIVA ir drošākais veids, kā izveidot izteiksmīgas salona cirtas mājās.

Satriecošs, sarkanā paklāja cienīgs izskats! Cirtas - tikai 3 stundās!

Matus nebojā nekādas karstas ierīces! Nav apdegumu un applaucējumu riska.

Neticami vienkārši, ērti! Ar sloksnēm jūs varat ērti gulēt naktī.

Ir nodrošināta vairākkārtēja lietošana atbilstoši jūsu vajadzībām.

Neaizstājams līdzeklis jūsu mīļoto mazo meitu, pusaudžu un viņu mammu gariem matiem

Ekonomiskākais variants - bez elektroierīcēm, bīstamas karstās knaibles, vecmodīgi ruļļi, elektrības izmaksas, dārgi matu stilisti!

Kad sloksnes ir izstieptas garas - 55 cm, tāpēc piemērotas pat īpaši garu matu lokošanai.

Komplektā ietilpst:

- 20 gab. divu krāsu sloksnes (oranža - pagriež matus pulksteņrādītāja virzienā, rozā - pretēji pulksteņrādītāja virzienam),

- komplektā iekļauts garš āķis matu šķipsnu ievilkšanai joslu iekšpusē.

Lietotāja rokasgrāmata:

1. Rūpīgi izmazgājiet matus ar šampūnu, izmantojiet vieglu kondicionieri vai izsmidzināmu kondicionieri ar mērķi viegli izķemmēt matus. Matiem jābūt mitriem, tīriem, labi ķemmētiem, paklausīgiem.

2. Sadaliet matus četrās daļās, pēc tam vajadzīgā biezuma un skaita šķipsnās, ērtības labad izmantojiet matu sprādzes, kuras frizieri izmanto savā darbā.

3. Vienmērīgi un rūpīgi pārklājiet katru šķipsnu ar kādu no brīnišķīgajiem specializētajiem KAARAL (Itālija) kērlinga instrumentiem - Insta Curls vai Dream Curls, ķemmējiet maigi un vienmērīgi. Stingrākām lokām ieteicams izmantot Volook vai Mou Mousse vai MINDGEL želeju. Instrumentus varat atrast www.kaaral.lt

4. Salieciet speciālo āķi no vairākām daļām vienā. Paņemiet vienu sloksni, ievietojiet tajā āķi un izbāziet to caur otru sloksnes galu. Ar āķi aizāķējiet matu šķipsnu gar galvas ādu un uzmanīgi izvelciet visu matu šķipsnu līdz galam, izvelkot āķi.

Atlaidiet sloksni, un tā saritināsies, vienlaikus saritinot matu šķipsnu.

5. Dariet to pašu ar visām šķipsnām, mainot sloksņu krāsas - izmantojiet vienu krāsu pēc otras - t.i. katru otro reizi izmantojiet vienas krāsas sloksni (oranža, rozā, oranža, rozā..), lai šķipsnas nesavērptos kopā nevēlamās lielās lokās.

6. Pēc sloksņu uzklāšanas ir vairāki veidi, kā panākt cirtas efektu:

A. Lai pēc iespējas ātrāk iegūtu lokas - izžāvējiet matus, nenoņemot sloksnes, līdz tie ir pēc iespējas sausāki. Šajā versijā nepieciešams izmantot karstumu aizsargājošus, nelipīgus, mitrinošus produktus - Insta Curls no STYLE PERFETTO līnijas vai CURLY CARE REVITALIZING fluīdu no MARAES līnijas. Pēc pilnīgas matu žāvēšanas maigi noņemiet (pārtrauciet) lentes no matiem un izbaudiet iegūtās lokas kā profesionālis.

B. Vēl drošāks veids bez žāvēšanas ar fēnu ir ļaut matiem pašiem pilnībā izžūt strēmelēs, piemēram, pagulēt ar tiem visu nakti un tad maigi izvilkt tos no matiem, un no rīta baudīt cirtas.

Piezīme: Ja neizmantojat nekādus papildu lokošanas instrumentus un sloksnēm pievienojat tikai ūdenī samitrinātas šķipsnas, iegūtās lokas nebūs tik noturīgas un izteiksmīgas, kā izmantojot specializētus profesionālus loku fiksācijas instrumentus.

Izbaudi neticami skaistas cirtas :)

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces