SUPERFOOD.FaceMAsk
Available

Lokšņu maska ​​sejai SUPERFOOD OATMEAL (25 g, vienreizējās lietošanas)

€2,00
EAN : 8809369850255
VEIDS
  • AVOCADO - AVOKADO
  • ALMOND - MANDELE
  • OATMEAL - AUZU PURSLAS

Apraksts

TĀ IR ĪSTA SUPERFOOD lokšņu sejas maska ​​- dažādi veidi, no kuriem izvēlēties (25 g, vienreizēja)



TAS IR ĪSTS SUPERFOOD - "superēdiens" jūsu sejas skaistumam - tas ir pilnīgs superēdiens, bagāts ar mitrinošām un uzturvielām, ar kosmētisku un ārstniecisku efektu.

Vienreizējās lietošanas auduma sejas maska ​​SUPERFOOD palīdzēs cīnīties ar grumbām, nodrošinās ādai optimālu mitrināšanu, barošanu, jauneklīgu, svaigu izskatu un veselīgu krāsu.

Jau pēc 20 minūtēm jūs redzēsiet, ka jūsu āda atkal ir dzīvības, jaunības, elastības, svaiguma pilna...

Iepakojuma iekšpusē ir milzīgs 25 g superfood jūsu ādai!

Viegli lietojams, ērti paņemt līdzi ceļojumā, patīkami redzēt rezultātus!

Piemērots visiem ādas tipiem.

Izvēlieties un izmēģiniet dažādas SUPERFOOD sejas maskas ar šādiem ekstraktiem un efektiem:

#ALMOND - MANDELE: izlīdzina ādu, nodrošina mitrināšanu, mirdzumu, baro un mitrina;

#RICE - RĪSI: piešķir ādai gludumu, maigumu, mirdzumu;

#OATMEAL- AUZAS: bagātīgi baro, mitrina, piešķir ādai tvirtumu, elastību, gludumu; saglabā mitrumu, uzsūc lieko eļļu un maigi noloba atmirušās ādas šūnas. Barojošās auzu pārslas, kas tiek sauktas par "graudu karali", palīdz saglabāt mitrumu un veselību.

#BROCCOLI - BROKOLI: padara ādu gaišāku, piešķir tai jauneklīgu, veselīgu izskatu, mitrina līdzsvaru; vitamīni A un C un luteīns, kas aizsargā ādu no oksidatīviem procesiem; satur zaļus brokoļus, bagātus ar vitamīniem, kas mitrina un atdzīvina blāvu ādu, piešķirot tai mirdzošu mirdzumu;

#AVOCADO - AVOKADO: piešķir ādai gludumu, veselīgu, spilgtu izskatu un tekstūru, mirdzumu, maigumu, mitrumu un superproduktus - minerālvielas, vitamīnus; bagāts ar minerālvielām un vitamīniem, lai uzlabotu ādas struktūru un mitrināšanu. Īpašs dārzenis avokado ir bagāts ar minerālvielām un vitamīniem, kas uzlabo ādas tekstūru un gludumu;

#BLUEBERRY – BLUE BERRY: izteikti antioksidants, pretnovecošanās efekts (pretnovecošanas), dabīgs tonizējošs, nodrošina mitrināšanu, elastību; Tas ir mitrinošs dabisks antioksidants. Palīdz ādai saglabāt mitrumu, piešķir balzamu un mirdzumu. Satur mellenes, kas pazīstamas ar savu lielisko mitrinošo efektu. Tas palīdz saglabāt ādu mitrinātu un mirdzošu.

#KEFIR - KEFĪRS: ar pienskābi, probiotikām, atsvaidzina, kopj poras, piešķir skaistumu un veselīgu izskatu;

#COCONUT – KOKONSrieksts: stabilizē ādu, mitrina un nomierina sakairinātu ādu. Kokosrieksts ir drošs ādai, stabilizē to, nodrošina atbilstošu mitruma līdzsvaru un nomierina sakairinātu ādu.

#TOMATE - TOMĀTS: piešķir ādai mitrumu, svaigumu, mirdzumu, gludumu, sniedz vēsuma sajūtu; elastība – nogurušai ādai;

#HONEY - MEDUS: stiprina ādas barjeru un piešķir ādai mirdzumu. Medū esošās sastāvdaļas nodrošina bagātīgu ādas barošanu, palīdz stiprināt barjeru un padara ādu mirdzošu un mirdzošu.

#ARTICHOKE - ARTIŠOKS: bagāts ar C vitamīnu, stimulē kolagēna sintēzi, maigi savelk ādu un samazina poru izskatu. Tas padarīs jūsu ādu hidratētu, pabarotu un stiprinātu, gatavu pieņemt savu jaunatklāto pašapziņu.

#SPINACH – Spināti: satur daudz C vitamīna, piešķir ādai mirdzumu un mitrināšanu. Satur spinātus, kas pazīstami kā "dārzeņu karalis", kas ir bagāti ar C vitamīnu, kas padara ādu mirdzošu un mitrinātu.

#SPIRULINA - SPIRULINA: bagāta ar mitrinošām un barības vielām, lai saglabātu vitalitāti; Spirulīnu sauc par "nākotnes pārtiku", un tā nodrošina izcilu uzturu un barības vielas, vienlaikus uzlabojot ādas vitalitāti.

#BEET – BIETE: augsts antioksidantu saturs palīdz detoksicēt ādu, lai iegūtu mirdzošu mirdzumu, savukārt vitamīni nodrošina tūlītējas barības vielas, lai āda izskatītos mirdzoša un veselīga.

PIETEIKUMS:

Pirmkārt, rūpīgi un pareizi notīriet ādu. Pēc tam atveriet iepakojumu un, izņemot mitru auduma masku, uzmanīgi novietojiet to uz sejas, izlīdziniet un atstājiet iedarboties.

Pēc 10-20 minūtēm noņemiet masku no sejas un maigi iemasējiet pārpalikumu ādā.

Maska paredzēta vienreizējai lietošanai.

Ledusskapī uzglabātās maskas sniegs papildus vēsuma un veldzes sajūtu, sniedzot labvēlīgu atvēsinošu efektu.

Ražots Dienvidkorejā.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces