AAA001
Available

X-STRUCTURING - losjons, kas atjauno vājus un bojātus matus, ampulās (12 vienības pa 10 ml katrā)

€30,00

Apraksts

KAARAL X-FORM līnija - īpaši dziļa bojātu, vāju, plānu matu atjaunošana

Šī līnija ir izstrādāta, lai panāktu īpašu lietošanas specializāciju - dziļu matu atjaunošanu, izmantojot ļoti efektīvas aktīvās sastāvdaļas, kas radītas dabā un pilnveidotas laboratorijās:

- Kviešu olbaltumvielas,

- peru pieniņš,

- A, D, E vitamīni.

Līniju veido 4 produkti:

X-PURE šampūns (250 ml vai 1000 ml)

X-REAL kondicionieris (250 ml vai 1000 ml)

X-STRUKTURĒJOŠS losjons ampulās (12 gab. 10 ml kastītē)

X-SERUM, 100 ml

 

X-PURE SHAMPOO

Bojātu matu atjaunojošais šampūns ar kviešu proteīniem maigi, bet dziļi attīra matus un sagatavo tos turpmākai atjaunojošai, dziļi kopjošai procedūrai. Pateicoties pH sabalansētai formulai, tas maigi attīra galvas ādu un kopj krāsotus un bojātus, plānus matus, stiprinot un atjaunojot tos, padarot vieglāk ķemmējamus.

Pateicoties augstajai kviešu proteīna un bišu želejas koncentrācijai formulā, tas uzreiz atjauno matu šķiedras, padarot tās mīkstas, spīdīgas un stipras.

Pēc mazgāšanas ar šampūnu ieteicams lietot X-REAL kondicionieri (ikdienas kopšanai) un X-FORM atjaunojošo losjonu ampulās (maksimālam salona procedūras efektam).

Detox efekts, sagatavojot matus turpmākai X-line lietošanai.

IZMANTOŠANA: Uzklājiet nelielu daudzumu šampūna uz labi samitrinātiem matiem, maigi iemasējiet, 1-2 minūtes rūpīgi mazgājiet, pēc tam labi izskalojiet ar remdenu ūdeni.

Vajadzības gadījumā atkārtojiet. Turpiniet lietot X-REAL kondicionieri.

 

 

X-REAL KONDICIONIERIS

Kondicioniera īpašā formula nodrošina dziļu barošanu, nepadarot matus smagus, piešķirot tiem elastību, spēku un mitrumu. Ideāli piemērots bojātiem matiem. Mati kļūst zīdaini un viegli ķemmējami. Kondicioniera pamatā ir ļoti vērtīgais bišu māšu peru pieniņš un kviešu proteīns. Šis kokteilis ātri un efektīvi atjauno un izlīdzina matu struktūru visā to garumā un šķērsgriezumā, piepildot tos ar spīdumu un skaistumu.

Pateicoties augstajai AMINOR CELLS koncentrācijai, formula novērš iekšējos bojājumus, atjauno un piešķir papildu apjomu.

IZMANTOŠANA: Uzklājiet vajadzīgo daudzumu X-REAL kondicioniera uz sagatavotiem, ar X-PURE šampūnu izmazgātiem un ar dvieli nosusinātiem matiem, pēc iespējas vienmērīgi izklājiet pa visu matu garumu (neskarot un netraumējot matu saknes), ļaujiet iesūkties un atstājiet iedarboties aptuveni 2-5 minūtes.

Rūpīgi noskalojiet ar ūdeni, pēc tam nosusiniet ar dvieli.

 

X-STRUKTURĒŠANA - matu atjaunošanas losjons ampulās (12 gab. 10 ml)

X-STRUKTURĒJOŠAIS LOSJONS ir īpašs sastāvdaļu sastāvs ļoti bojātiem, plāniem, trausliem, rupjiem, krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem, kas jau pēc pirmās lietošanas reizes padarīs ļoti bojātus matus mīkstus un viegli pārvaldāmus.

·       Tas stiprina matu stiebru un visu matu struktūru, piešķirot spīdumu plāniem un ķīmiski apstrādātiem matiem.

·       Jūsu mati atgūs vitalitāti, elastību un spēku.

·       Atjauno matu spēku, līdzsvaro mitrumu un atjauno veselīgu matu spīdumu.

·       Losjons ir universāls un ideāli piemērots krāsotiem matiem - tā īpašā formula veicina dziļāku mākslīgā pigmenta noslēgšanos un aizsargā toni, nodrošinot bagātīgu, piesātinātu un ilgnoturīgu krāsu, kā arī dabīgu matu kopšanai.

·       Stikla ampulas nodrošina maksimālu iepakojuma hermētiskumu, tādējādi garantējot produkta kvalitāti un farmaceitisku pieeju individuālai lietošanai.

IZMANTOŠANA: Pēc mazgāšanas ar šampūnu (un pēc kondicioniera lietošanas) nosusiniet matus ar dvieli un pēc iespējas vienmērīgi izkliedējiet (vai izsmidziniet) losjonu pa visu matu garumu un atstājiet to iedarboties 2-5 minūtes. Rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Izžāvējiet, modelējiet pēc vēlēšanās. Lietojiet reizi nedēļā vai biežāk, ja jūsu mati ir ļoti bojāti. Nepārtraukta losjona lietošana nodrošina ilgstošu, atjaunojošu un matus stiprinošu, kumulatīvu iedarbību.

 

 

 

X-SERUM, 100 ml

Serums ir daudzfunkcionāls produkts, kas noslēdz X-FORM produktu klāstu:

·       aizsargā matus no kaitīgas termiskās iedarbības (žnaibles, fēni, karsta saule, saunas u. c.).

·       Rūpējas par matu galiem (novērš to sazarošanos un "izliek" tos, kas jau ir sazarojušies, piešķirot labu un veselīgu matu izskatu;

·       Piešķir matiem spīdumu, elastību, spēku un veselīgu izskatu;

IZMANTOŠANA: Uzklājiet serumu uz tīriem, ar dvieli nosusinātiem matiem visā matu garumā, īpašu uzmanību pievēršot matu galiem, vienmērīgi izkliedējot.

___________________________

Produktus ieteicams lietot 5 gadu laikā no izgatavošanas datuma (skatīt iepakojumu) un 12 mēnešu laikā pēc atvēršanas. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt 5-35 C temperatūrā, izvairīties no ilgstošas tiešas saules gaismas iedarbības.

Ražots Itālijā, KAARAL srl.

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lv   www.karal.lt   www.karal.lt

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces