TK1050
Available

K05 HAIR LOSS Ceļojumu komplekts pret matu izkrišanu - triholoģiskais šampūns un losjons ampulās (100 ml + 2 x 10 ml)

€14,00

Apraksts

Vairāk par pilnu KAARAL triholoģiju

K05 līnija pret matu izkrišanu "K05 HAIR LOSS":

Pilna līnija sastāv no šādiem produktiem:

1.      K05 šampūns pret matu izkrišanu (tilpums 100/250/500/1000 ml)

2.      K05 serums pret matu izkrišanu (50 ml) stikla pudelē ar pipeti

3.      K05 losjons pret matu izkrišanu un matu izkrišanu, ampulās (12 x 10 ml)

Visi produkti nesatur sulfātus, parabēnus un silikonu.

Iepakojums - 100% pārstrādājams, izgatavots no pārstrādāta papīra.

Neraugoties uz īpaši ādai nekaitīgo formulu un sastāvu, šai produktu līnijai ir raksturīga īpaša mērķtiecīga iedarbība, kas nodrošina maksimālu efektivitāti.

Uzziniet vairāk par visiem šīs sērijas produktiem:

1.     K05 šampūns pret matu izkrišanu

Profesionāls specializēts šampūns bez sulfātiem, kas bagātināts ar asinszāles, nātres, kalnu arnikas ekstraktiem un vērtīgo tējas koka eļļu un ir paredzēts pārmērīga matu izkrišanas novēršanai.

Aktīvo sastāvdaļu kombinācija attīra un atver galvas ādas poras, uzlabo asins mikrocirkulāciju galvas ādā un nodrošina matu folikulus ar vairāk dzīvības enerģijas.

Lieliski sagatavo galvas ādu turpmāku produktu, piemēram, losjona vai seruma, lietošanai. Šampūns ne tikai palīdz apturēt matu izkrišanu, bet arī stimulē matu augšanu.

Tā kā unikālā formula nesatur SLS (sulfātus), tā ir mazāk putojoša nekā parastie šampūni, bet neietekmē mazgāšanas un kondicionēšanas efektu.

Bez sulfātiem, bez parabēniem, bez silikona, bez hormoniem, bez kaitīgām vielām.

IZMANTOŠANA. Nelielu daudzumu šampūna izklājiet plaukstās un mazgājiet, masējot samitrinātu galvas ādu, pāriet uz matiem, ar vieglām masējošām kustībām masējot, līdz izveidojas putas. Galvenais mērķis ir nomazgāt galvas ādu. Atstājiet uz 1 minūti un rūpīgi izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet. PADOMS: Ja galvu mazgājat katru dienu, pietiek ar 1 reizi, ja retāk, mazgājiet šampūnu pēc vajadzības.        

 

2.     K05 serums pret matu izkrišanu (50 ml) stikla pudelē ar pipeti [ieteicams lietot mājās]

Enhanced Targeting Serum (pilieni) ir profesionāls, multiaktīvs, dabīgs un ļoti efektīvs komplekss, kas paredzēts cīņai ar galvas ādas vai ar matiem saistītām problēmām, piemēram, matu izkrišanu un vājumu.

SECINĀJUMI. Bagātināts ar tējas koka eļļu, kalnu arniku, sarkanās pākstes augļu ekstraktu, nātres lapu ekstraktu, kamparu.

Bez sulfātiem, bez parabēniem, bez silikona, bez hormoniem, bez kaitīgām vielām.

IETEKME:

- Tas aktivizē asinsriti galvas ādā,

- palīdz apturēt matu izkrišanu,

- stiprina matu saknes, piešķir matiem blīvumu,

- pateicoties tējas koka eļļai, produktam ir antibakteriāla iedarbība,

- stimulē un paātrina matu augšanu un jaunu sīpolu veidošanos,

- stiprina matu folikulus, stimulējot galvas ādas asinsriti,

- mazina ādas kairinājumu, nomierina.

IZMANTOŠANA. Pēc mazgāšanas ar šampūnu nosusiniet matus ar dvieli un pēc iespējas vienmērīgāk uzklājiet līdzekli uz galvas ādas, izmantojot dozatoru/pipeti, īpaši problemātiskajās vietās. Viegli iemasējiet, lai līdzeklis vienmērīgi sadalītos. Netīriet enerģiski. Neizskalojiet! Pēc tam varat ķemmēt, žāvēt un ieveidot matus kā parasti. Atkārtojiet procedūru 2 reizes nedēļā.  Lietojiet reizi 10 dienās, lai stimulētu matu augšanu, stiprinātu matu saknes un uzlabotu galvas ādas asinsriti. Minimālais lietošanas laiks ir 3 mēneši.

UZMANĪBU! Centieties, lai losjons nenokļūtu uz kakla vai sejas, jo losjons ir īpaši paredzēts tikai galvas ādas uzklāšanai. Līdzekļa sastāvā esošie dabīgie ekstrakti var izraisīt vieglu īslaicīgu ādas apsārtumu, kas ātri izzūd.

 

3.     K05 losjons pret matu izkrišanu un matu izkrišanas novēršanai ampulās (12 x 10 ml) [ieteicams lietot salonā vai mājās]

Šis profesionālais losjons ir bagātināts ar tējas koka eļļu, kalnu arniku, sarkano pāksteņu augļu ekstraktu, nātru lapu ekstraktu, kamparu, pienskābi un etiķskābi, un tā sastāvs ir izstrādāts, lai cīnītos pret pārmērīgu matu izkrišanu, novājināšanos un nepietiekamu augšanu. Losjona aktīvo sastāvdaļu kombinācija efektīvi paplašina kapilāru sistēmu un uzlabo galvas ādas asinsriti, tādējādi uzlabojot matu folikulu apgādi ar enerģiju un skābekli. Matu folikulas tiek stiprinātas un "pamodinātas" augšanai.

Bez sulfātiem, bez parabēniem, bez silikona, bez hormoniem, bez kaitīgām vielām.

IETEKME:

- Tas aktivizē asinsriti galvas ādā,

- palīdz apturēt matu izkrišanu,

- stiprina matu saknes, piešķir matiem blīvumu,

- pateicoties tējas koka eļļai, produktam ir antibakteriāla iedarbība,

- stimulē un paātrina matu augšanu un jaunu sīpolu veidošanos,

- stiprina matu folikulus, stimulējot galvas ādas asinsriti,

- mazina ādas kairinājumu.

IZMANTOŠANA: Pēc šampūna lietošanas ar K05 HAIR LOSS šampūnu, nosusiniet matus ar dvieli un uzklājiet losjonu uz galvas ādas ar kastītē ievietoto pipeti 1 piliens uz 1 kv.cm. Neizskalojiet. Procedūru atkārtojiet 2 reizes nedēļā 6 nedēļas. Ja nepieciešams, kursu atkārtojiet. Pēc tam lietojiet profilaktiski 1 reizi ik pēc 10 dienām.

UZMANĪBU! Centieties, lai losjons nenokļūtu uz kakla vai sejas, jo losjons ir īpaši paredzēts tikai galvas ādas uzklāšanai.

Produkta sastāvā esošie aktīvie dabīgie ekstrakti var izraisīt īslaicīgu ādas apsārtumu, kas drīz izzudīs.

 

Produktus ieteicams lietot 5 gadu laikā no izgatavošanas datuma (skatīt iepakojumu) un 12 mēnešu laikā pēc atvēršanas. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt 5-35 C temperatūrā, izvairīties no ilgstošas tiešas saules gaismas iedarbības.

________________________________

Ražots Itālijā, KAARAL srl.

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Viļņa, Lietuva,

 tel. +370679-44443

www.karal.lt www.karal.lv www.karal.ee

 

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces