1424
Available

MARAES CURLY CARE kondicionieris cirtainiem un viļņainiem matiem (100% VEGĀNS, ilgtspējīgs), 500 ml

€30,00

Apraksts

CURLY CARE

PAR CIRTAINĀS KOPŠANAS LĪNIJU:

LĪNIJA CIRTAINIEM UN VIĻŅAINIEM MATIEM

Piešķir cirtainiem un viļņainiem matiem lielisku dabisko tekstūru, apjomu, elastību un spīdumu.

100% VEGAN

VĒRTĪGĀKĀS SASTĀVDAĻAS

MONOI DE TAHITI EĻĻA ®. Sertificēts dabīgs un organisks, ļoti ētiski iegūts Taiti gardēnijas ziedu filola ekstrakts kokosriekstu eļļā - smalka, maiga, izsmalcināta un ārkārtīgi vērtīga un efektīva sastāvdaļa matu atjaunošanas un kopšanas procedūrām. Īsts skaistuma eliksīrs. Tas ir tīrs tropu botāniskais produkts bez sintētiskām piedevām un konservantiem, kas iegūts Taiti (Franču Polinēzija), stingri ievērojot Appelation d'Origine - tradicionālās ražošanas metodes un vietas prasības.

Monoi de Tahiti ® mīkstina matus, izlīdzina matu stiebru, palīdz atjaunot sausu un bojātu matu struktūru, stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu, atvieglo matu izķemmēšanu, baro galvas ādu, cīnās pret blaugznām, ir ideāli piemērots sausiem un sašķeltiem galiem, kā arī piešķir sapņainu un dievišķīgu ziedu aromātu, kas tiek atzīts par afrodiziaku.

KINVAS (BOLĪVIJAS BALODĪŠU ZIRŅU) EKSTRAKTS. Unikāls vērtīgs ekstrakts, bagāts ar šķiedrvielām un šķiedrvielām, vērtīgām minerālvielām un aminoskābēm, kas ir tik nepieciešamas matu pastāvīgai labklājībai un veselībai. Tā sastāvā esošais lizīns, ko organisms pats neražo, ir vitāli svarīgs dabiskā kolagēna ražošanai, kas savukārt ir būtisks kvalitatīvai matu cirtas un viļņu elastībai.

ZELTA EKSTRAKTS. Dārgā un vērtīgā sastāvdaļa līnijas formulās, kas vislabāk pazīstama ar savu spīdumu, sinerģijā ar kvinojas ekstraktu uzlabo matu elastību, labsajūtu un kvalitāti, stimulējot elastīna ražošanu, kas ir būtisks matu cirtām, neļauj tām novecot, piešķir apjomu un spīdumu cirtām un viļņiem.

CURLY CARE klāstā ietilpst šādi produkti:

- Šampūns (250 ml, 1000 ml)

- Matu kondicionieris (500 ml, 1000 ml)

- Atjaunojošs vieglais lokas izceļošais šķidrums (250 ml)

- Krēms lokanām un matu izgaismojumam (150 ml)

CURLY CARE ŠAMPŪNS CIRTAINĀM CIRTĀM

Besulfāta uzlabotā formula cirtainu un viļņainu matu kopšanai nodrošina pareizu, drošu un maigu cirtainu un viļņainu matu un galvas ādas attīrīšanu, savukārt Monoi de Tahiti®, Kynwa (Bolīvijas pērle) un zelta ekstrakti apvienojas modernā proteīnu sinerģijā, lai piešķirtu cirtām apjomu, elastību, skaistu tekstūru, enerģiju un spīdumu.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 4,10-5,10

Lietošana: šampūns, maigi iemasējiet matus un galvas ādu, labi izskalojiet un, ja nepieciešams, atkārtojiet.

Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

CURLY CARE MATU KOPŠANAS KONDICIONIERIS

Kondicionieris cirtainiem un viļņainiem matiem satur vērtīgus Monoi de Tahiti®, Kynwa (Bolīvijas balanda) un zelta ekstraktus, kas piešķir cirtainiem un viļņainiem matiem mitrumu, elastību, spīdumu, lielisku tekstūru, apjomu un krāsas spilgtumu.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 4,00-5,00

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet kondicionieri uz tīriem, sausiem matiem, atstājiet uz 2-3 minūtēm un noskalojiet ar ūdeni. Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

CURLY CARE REVITALISING - VIEGLS VEIDOŠANAS ŠĶIDRUMS CIRTĀM IZCELT

Viegla, plūstoša tekstūra cirtainu un viļņainu matu modelēšanai un ieveidošanai, formas izcelšanai, ikdienas atjaunošanai, elastībai un dabiskam efektam.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 7,10-8,10

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet šķidrumu uz mitriem, tīriem matiem (pēc mazgāšanas un žāvēšanas ar dvieli) un turpiniet veidot matus kā parasti - ļaujiet tiem izžūt dabiski vai žāvējiet ar elektrisko fēnu ar difuzoru.

 

 

 

CURLY CARE KRĒMS CIRTAS NOSTIPRINĀŠANAI UN IZGAISMOŠANAI

Disciplinējošais krēms nevaldāmām un frizētām cirtām un viļņiem baro un mitrina dehidrētus matus, piešķir cirtām elastību un veido to formu žāvēšanas laikā, palīdzot tās kontrolēt un piešķirt vēlamo formu un tekstūru.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 7,10-8,10

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet krēmu uz mitriem, tīriem matiem, ļaujiet tiem izžūt dabiski vai izžāvējiet ar elektrisko fēnu ar difuzoru, veidojiet pēc nepieciešamības. Nākamajā dienā varat izmantot līdzekli, lai atsvaidzinātu cirtas.

___________________________

Produktus ieteicams lietot 5 gadu laikā no izgatavošanas datuma (skatīt iepakojumu) un 12 mēnešu laikā pēc atvēršanas. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt 5-35 C temperatūrā, izvairīties no ilgstošas tiešas saules gaismas iedarbības.

Ražots Itālijā, KAARAL srl.

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lv    www.karal.lt 

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces