1419
Available

MARAES COLOUR CARE šampūns krāsotu, ķīmiski apstrādātu un bojātu matu kopšanai (100% VEGAN), 250 ml

€20,00

Apraksts

PAR MARAES COLOR CARE  -KRĀSU KOPŠANAS LĪNIJU

LĪNIJA KRĀSOTIEM, ĶĪMISKI APSTRĀDĀTIEM UN BOJĀTIEM MATIEM

Aizsargā matus no dabiskiem un apkārtējās vides apdraudējumiem, palīdz ilgāk saglabāt krāsotu matu krāsu, kvalitāti, elastību, vitalitāti un skaistumu.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

VĒRTĪGĀKĀS SASTĀVDAĻAS

MONOI DE TAHITI EĻĻA®. Sertificēts dabīgs un bioloģisks, ļoti ētiski iegūts Taiti gardēnijas ziedu filola ekstrakts kokosriekstu eļļā - smalka, maiga, izsmalcināta un ārkārtīgi vērtīga un efektīva sastāvdaļa matu atjaunošanas un kopšanas procedūrām. Īsts skaistuma eliksīrs. Tas ir tīrs tropu botāniskais produkts bez sintētiskām piedevām un konservantiem, kas iegūts Taiti (Franču Polinēzija), stingri ievērojot Appelation d'Origine - tradicionālās ražošanas metodes un vietas prasības.

Monoi de Tahiti® mīkstina matus, nogludina matu stiebru, palīdz atjaunot sausu un bojātu matu struktūru, stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu, atvieglo matu izķemmēšanu, baro galvas ādu, cīnās pret blaugznām, ir ideāli piemērots sausiem un sašķeltiem galiem, kā arī piešķir sapņainu un dievišķīgu ziedu aromātu, kas tiek atzīts par afrodiziaku.

MAKADĀMIJAS RIEKSTU EĻĻA. Aizsargā matus pret krāsas izbalēšanu. Pateicoties mīkstinošajai iedarbībai, tā atjauno matu kutikulu un baro dažādu ķīmisku apstrādes procedūru skartus matus, nepadarot tos smagnējus.

LINSĒKLU EĻĻA. Viens no pazīstamākajiem un efektīvākajiem dabiskajiem aizsargājošajiem un atjaunojošajiem līdzekļiem, kas stiprina matu struktūru, piešķir spīdumu, kopj sašķēlušos galus un noslēdz matu stumbru, piešķirot matiem dzīvīgu izskatu un kvalitāti.

MARAES COLOR CARE klāsts sastāv no šādiem produktiem:

- Šampūns (250 ml, 1000 ml)

- Matu maska (500 ml, 1000 ml)

- Terapeitiskais komplekss/ losjons ampulās (12 x 10 ml)

- Matu serums (100 ml)

MARAES līnijas katalogs

COLOR CARE KRĀSU KOPŠANAS ŠAMPŪNS

Besulfāta uzlabota šampūna formula krāsotiem, ķīmiski apstrādātiem un bojātiem matiem:

- Nodrošina pareizu, drošu un maigu krāsotu, bojātu vai ķīmiski apstrādātu matu un galvas ādas attīrīšanu,

- Garantē krāsas pigmentu drošību matos, neizskalojot tos,

- ar lielu rūpību noslēdz matu plēksniņas vienmērīgā un gludā slānī, tādējādi iegūstot mirdzošu krāsu, spīdumu un vitalitāti,

- aizsargā matus no agresīvajiem aktīvajiem vides radikāļiem, kas bojā matus,

- Monoi de Tahiti®, makadāmijas un linsēklu eļļas veido Firm Color sistēmu, kas nodrošina noturīgu krāsas saglabāšanos matos.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 4,00-5,00

Lietošana: šampūns, maigi iemasējiet matus un galvas ādu, labi izskalojiet un, ja nepieciešams, atkārtojiet. Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

COLOR CARE KRĀSU KOPŠANAS MATU MASKA

Uzlabotā matu maskas formula krāsotiem, ķīmiski apstrādātiem un bojātiem matiem balstās uz Monoi de Tahiti®, makadāmijas un linsēklu eļļu sinerģiju:

- nodrošina satriecoši intensīvu barošanu un mitrināšanu krāsotiem, bojātiem vai ķīmiski apstrādātiem matiem,

- nodrošina augstas kvalitātes matu krāsas ilgumu, pigmenta fiksāciju un saglabāšanos matos, kas garantē krāsoto matu kvalitāti,

- piešķir matiem dzīvību, elastību un papildu spīdumu, nepadarot tos smagus,

- aizsargā matus no agresīvajiem aktīvajiem vides radikāļiem, kas bojā matus,

- rūpējas par matu galu stāvokli.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA

pH 4,00-5,00

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet masku uz tīriem, ar dvieli nosusinātiem matiem, atstājiet uz 5-20 minūtes un noskalojiet ar ūdeni. Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

 

COLOR CARE KRĀSU KOPŠANAS TERAPEITISKAIS KOMPLEKSS / LOSJONS AMPULĀS MATU KRĀSAS TERAPIJAI

Mūsdienīgs koncentrēts komplekss, kas sinerģiski apvieno laurīnskābi no kokosriekstu mīkstuma, makadāmijas un linsēklu eļļu kvalitatīvai krāsotu, bojātu vai ķīmiski apstrādātu matu kopšanai:

- dziļi baro, mitrina, aizsargā matu stiebru un stiprina matu pavedienu struktūru no iekšpuses,

- Perfekti noslēdz matu plēksnes, tādējādi pārliecinoši izceļot matu krāsu un piešķirot tai pelnīto vitalitāti,

- Garantē pigmenta noturību, palēnina izbalēšanu un piešķir spilgtām krāsām īpašu mirdzumu.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SVECES, SĀĻUS, SS/SMILŠUS, SILIKONUS, MINERĀLEĻĻAS, DEA.

pH 3,10-4,10

Lietošana: izmazgājiet matus ar šampūnu un nosusiniet ar dvieli. Vienmēr vienmērīgi uzklājiet ampulas saturu visā matu garumā - varat izmantot komplektā iekļauto ampulas uzgalīti, suku vai ķemmi u. c. - un maigi iemasējiet matos. Atstājiet iedarboties uz matiem uz 5-20 minūtēm (ieteicams nosegt matus ar plastmasas vai līdzīgu cepurīti, lai novērstu produkta izžūšanu uz matiem, un ieteicams pievienot karstumu, lai panāktu labāku rezultātu), pēc tam noskalojiet tikai ar ūdeni.

Izmantojiet pēc vajadzības. Produktam ir kumulatīva iedarbība. Lai panāktu efektīvākus kopšanas rezultātus, ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

COLOR CARE MATU KRĀSAS KOPŠANAS SERUMS - SPĪDUMS

Sinerģisks vērtīgu eļļu un sastāvdaļu komplekss - serums/spīdums - krāsotu, ķīmiski apstrādātu un bojātu matu kopšanai, apvienojot Monoi de Tahiti®, makadāmijas un linsēklu eļļas: 

- droši aizver matu plēksniņas, nodrošina matu spīdumu un noturību pret krāsas izbalēšanu, kā arī aizsargā krāsas spilgtumu,

- piešķir matiem papildu spīdumu,

- Tas rūpējas par sašķēlušos galu stāvokli un aizsargā pret agresīviem vides faktoriem, kas neatgriezeniski bojā matus.

100% VEGAN

NESATUR: PARABĒNUS, SĀĻUS, GĀZES, SILIKONUS, ĒTERISKĀS EĻĻAS, DEA

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet serumu uz tīriem, mitriem matiem visā matu garumā vai daļēji (pēc vajadzības) pirms žāvēšanas ar elektrisko fēnu. Efektīvākiem kopšanas rezultātiem ieteicams lietot visus šīs līnijas produktus kompleksi, saglabājot nepārtrauktību.

___________________________

Produktus ieteicams lietot 5 gadu laikā no izgatavošanas datuma (skatīt iepakojumu) un 12 mēnešu laikā pēc atvēršanas. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt 5-35 C temperatūrā, izvairīties no ilgstošas tiešas saules gaismas iedarbības.

Ražots Itālijā, KAARAL srl.

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lv   www.karal.lt   www.karal.lt

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces