1260
Available

FILLER ✴ LOTION - Losjona pildviela, ar hialuronu un keratīnu, trausliem matiem, ampulās (12 x 10 ml)

€45,00

Apraksts

PURIFY FILLER ir visaptveroša profesionālu matu kopšanas produktu un kopšanas līdzekļu sērija trausliem, novājinātiem matiem, kas ir pakļauti lūšanai un drūpēšanai (piemēram, tiem, kurus ietekmē balināšana, gaišināšana, krāsošana un agresīvi pasākumi), piešķirot matiem būtisku izturību, elastību, blīvumu un apjoms.cīnoties ar novecošanās pazīmēm ("pret-novecošanās" efekts), piepildot matu dziļo struktūru ar ekskluzīvu hialuronskābes un keratīna kompleksu, kas darbojas pēc nepieredzētas sinerģijas principa.

Keratīnam (galvenajam matu proteīnam) ir pamata un daudzpusīga loma matu struktūrā, atjauno matu keratīna pavedienus no iekšpuses, izlīdzina matu virsmu, nosaka izturību, elastību un izturību pret ārējiem faktoriem.

Hialuronskābe, pateicoties tās neticami elastīgajai molekulai un spējai izšķīst mitrā vidē, atjauno matu mitruma līdzsvaru, pasargā to no pārmērīgas negatīvās ietekmes – kutikulas tiek noslēgtas, mati kļūst spīdīgi, mīksti un mitrināti no iekšpuses.

ŠĪS LĪNIJAS KATALOGS: FILLER

FILLER LOTION (12x10 ml ampulās):

- Ieteicams pret vitalitātes zudumu, trausliem, trausliem matiem

- Katjonu polimēru un hialuronskābes kombinācija noslēdz un nostiprina matu kutikulu (zvīņas), piešķirot matiem ātru efektu stiprumu, spīdumu, elastību, maigumu.

- Keratīns ietekmē mata iekšējo struktūru, stiprina tos, papildina matu garozu ar 'celtniecības blokiem'.

BEZ MINERĀLEĻĻĀM. BEZ PARABĒNIEM.

Ieteicamais precīzs un pilnīgs procedūras izmantošanas protokols (kontaktu pārvaldība)

Lietošana: Uzklājiet losjonu uz matiem, kas noņemti ar Filler šampūnu un notecinātu dvieli (ērtības labad izmantojiet pievienotos ampulas uzgaļus) no saknēm līdz galiem, maigi sadaliet, iemasējiet, ļaujiet iedarboties 5 minūtes, izskalojiet ar ūdeni.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces