1206
Available

PURIFY VOLUME Šampūns plāniem matiem ar žeņšeņa, bambusa un mandeļu eļļu, 1000 ml

€25,00

Apraksts

Šampūns, kas ir bagātināts ar žeņšeņa, bambusa kā arī mandeļu eļļu, plāniem matiem sniedz tiem to vajadzīgo apjomu. Formula ar dabīgām sastāvdaļām paceļ matus no saknēm, tos dziļi baro un neļauj tiem savelties. Viegli iesūcas matos, atjauno to struktūru, izveido elastīgu aizsardzības kārtu, kas neļauj matiem lūzt.

Nodrošina matu elastīgumu, viendabīgumu, papildinot to bojāto un vājo struktūru. Mati kļūst acīmredzami maigāki un ar lielāku apjomu.

Nepadara smagākus matus.

Lietošana: Pēc matu mazgāšanas ar PURIFY VOLUME šampūnu, nelielu daudzumu PURIFY VOLUME kondicionieri iemasējiet mitros, tīros matos un atstājiet 3-5 minūtēm. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens. Pirms matu žāvēšana ar fēnu, neaizmirstiet lietot speciālus līdzekļus, kas pasargā matu struktūru no karstuma.

Rekomendējam lietot VOLOOK MOUSSE vieglās, smaržīgās matu putas vai TRI ACTION koncentroto kristāla serumu matu galiņiem. Matu apjomu papildus palielināsiet, ja, žāvējot matus, matus pacelsiet ar ķemmi. Ja galvas āda ir taukaina, bet mati sausi, līdzekli lietojiet, atstājot 3-6 cm no matu saknēm. Atstājiet darboties 3-5 minūtes un pēc tam rūpīgi noskalojiet. Tā pat, ja mati ir biezi, rekomendējams kondicionieri atstāt matos ilgāk nekā parasti.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces