OM9
Available

KAARAL LIQUID COMB - galvas ādas aizsardzības līdzekļi, mērķa galvas masētājs (ietilpība 30 ml)

€15,00

Apraksts

KAARAL LIQUID COMB - galvas ādas masāžas/mērķtiecīgs dozators specializētiem produktiem ar cinkotiem difuzoriem (30 ml tilpums)

Šis ievērojamais jaunais tehnoloģiskais izgudrojums ir īsta atklāsme ikvienam, kam rūp galvas ādas veselība un cīņa ar matu izkrišanu vai citām problēmām. Tas ļauj viegli un precīzi sadalīt vēlamo šķidro ādas terapijas līdzekli (piemēram, losjonu ampulās matu augšanai vai cīņai pret blaugznām un matu izkrišanu u. c.) uz galvas ādas un pareizi un pareizi to iemasēt.

Vispirms atveriet masiera trauka silikona vāciņu (tajā ir aptuveni 30 ml produkta) un piepildiet to ar vēdera ādas terapijai paredzēto produktu. Aizveriet.

Pēc tam ar sariņu difuzoriem ar maigām apļveida spiedošām kustībām masējiet galvas ādu. Galvanizētie sariņu gali, kuriem ir atsperes gultnis, vienmērīgi izkliedēs līdzekli pa galvas ādu, un jūs to rūpīgi iemasēsiet galvas ādā. Cita veida sari palīdz vienmērīgi sadalīt līdzekli un pareizi aktivizēt līdzekļa iekļūšanu ādā un asins mikrocirkulāciju, kas ir ļoti svarīga matu kvalitātei.

Turpiniet masēt galvu apmēram 5 minūtes.

Ierīce ir paredzēta tikai personīgai lietošanai. 

------------------------

Ražots Itālijā, KAARAL srl. 

Pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lv    www.karal.lt

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces