Available

Instrukcija procedūrai KERACOFFEE VEGAN KERAPLASTIKA ilgstošai matu izlīdzināšanai (no BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija)

€10,00

Apraksts

KeraCoffee VEGAN Maksimālais matu taisnotājs - Keraplastic (aktīvā viela) pastāvīgai matu taisnošanai, 1000 ml

BŪT FARMALDEHIDO.

Keratīna pastāvīgais profesionālais matu taisnotājs:

- ir vidējas izturības keratīna iztaisnotājs, kas īpaši piemērots Centrāleiropas un Ziemeļeiropas izcelsmes cirtainu un viļņainu matu taisnošanai;

- ir raksturīgi īpaši spēcīgi kopjošie un konservējošie komponenti;

- iztaisno visu tipu matus, īpaši piemērots vidēja izmēra matu iztaisnošanai;

- Mati kļūst īpaši taisni, mitrumizturīgi, mīksti, spīdīgi un elastīgi;

- Piemērots matiem līdz 3. bojājumu līmenim; matus ar 4. bojājumu līmeni jālieto īpaši piesardzīgi;

- novērš sprogas un sprogas;

- Pēc procedūras ikdienas matu kopšana ir vienkāršāka, ķemmēšana ir vieglāka, un ķemmēšanas laiks ir ļoti saīsināts - vidēji līdz pat 75 % īsāks!

- ievērojami samazinās ikdienā matu kopšanai izmantoto produktu daudzums;

- rezultāts ir 4-5 mēnešus ilgs laiks.

Pēc procedūras ieteicams lietot tās pašas līnijas produktus - Keracoffee VEGAN šampūnu, kondicionieri un masku, lai nodrošinātu maksimālu rezultātu un ikdienas baudījumu.

SASTĀVDAĻAS: keratīna aminoskābes, hidrolizēti rīsu proteīni, hidrolizēts keratīns, augu ekstrakti: argana eļļa, alvejas ekstrakts, kupuakū sēklu sviests, indiešu eļļa, kliņģerīšu ekstrakts, makadāmijas eļļa, aļģu komplekss, arabikas kafijas sēklu ekstrakts, ekskluzīvs neaizstājamās aminoskābes komplekss (iegūts no Amazones augiem un to augļiem).

Tikai profesionāļiem pēc specializētas apmācības (lūdzu, sazinieties ar vadību).

IZMANTOŠANA:

1) Izmazgājiet matus ar Keracoffee VEGAN šampūnu. Izžāvējiet.

2) Sagatavojiet KeraCoffee VEGAN maksimālo iztaisnotāju lietošanai: viegli sakratiet pudeli/trauku un pievienojiet nepieciešamo produkta daudzumu trauciņā (ne metāla). Izmantojiet matu krāsošanas birsti un ķemmi, lai izkliedētu līdzekli uz matiem.

3) Nelietojiet produktu uz galvas ādas. Atstājiet 1 cm galvas ādas neskartu.  Uzklājiet līdzekli uz matiem un rūpīgi izķemmējiet ar blīvu ogles ķemmi, lai noņemtu lieko līdzekli un sadalītu to pēc iespējas vienmērīgāk.

4) Atkarībā no vēlamā rezultāta un matu stāvokļa atstājiet uz matiem līdz 50 minūtēm.*

5) Izskalojiet matus ar siltu vai vēsu ūdeni (bez šampūna), noņemot 30% produkta. Gaišiem blondiem matiem izskalojiet 100 % produkta*.

6) 100% izžāvējiet matus  

7) Iztaisnojiet ar elektrisko taisnotāju (knaiblēm) ar keramikas plāksnēm, kas sakarsētas 210-230°C temperatūrā (atkarībā no matu stāvokļa un bojājumu pakāpes*). Iztaisnojiet katru šķipsnu 15-20 reizes (atkarībā no matu stāvokļa un kvalitātes)*.

8) Kad mati ir atdzisuši, izskalojiet tos ar siltu vai vēsu ūdeni (bez šampūna vai citiem līdzekļiem).

9) Lai uzlabotu spīdumu, mitrināšanu un vieglumu, pēc procedūras uzklājiet KeraCoffee VEGAN MASKU. Atstājiet to uz matiem uz 10-20 minūtēm un rūpīgi noskalojiet.

* Šīs svarīgās nianses tiek izskaidrotas un demonstrētas klātienē praktiskos, praktiskos speciālos apmācību kursos (iesakām sazināties ar vadību).

Procedūras laikā ieteicams ievērot īpašas drošības prasības salonā, izmantot speciālu aprīkojumu (cimdus, maskas, acu un ausu aizsarglīdzekļus u. c.), profesionāli vēdināt telpu, veikt klientam alerģijas testu un ievērot vispārējos profesionālās drošības noteikumus;

Ieteicams, lai meistari, kas uzsāk darbu ar KeraCoffee VEGAN ❦ Maksimālā taisnotāja (BEOX) taisnošanas sistēmu, izietu profesionālu apmācību, ko organizē un vada ekskluzīvais BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING, UAB, un veiktu procedūru ar vislielāko precizitāti, rūpību un stingri saskaņā ar ražotāja un pārstāvja ieteikumiem un norādījumiem.

BEOX produkti un to importētājs KARAL TRADING UAB ir oficiāli un pienācīgi paziņoti Eiropas Kosmētikas produktu paziņošanas portālā (CPNP).

BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija. 

Paziņots un sertificēts saskaņā ar ES tiesību aktiem

BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Viļņa, LIETUVA

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces