BEOX1602
Available

BE.TOX Mask Control - Botox maska ​​(aktīva) matiem (BEOX, Brazīlija), 1000 g

€85,00

Apraksts

BE.TOX Mask Control - botoksa maska (aktīva) matu/atjaunošanas procedūrai (BEOX, Brazīlija), 1000 g

No profesionālās ilgnoturīgas matu struktūras atjaunošanas ārstēšanas (BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija) būtība ir atjaunošana trauslu, krāsotu, ķīmiski apstrādāti, balināti un balināti matu struktūru, pateicoties unikālo "Fiber Protein" komplekss eļļu un proteīnu, kas ietverti BE.TOX Botox maska. Matu "celtniecības" materiāli un vērtīgās aminoskābes tiek atgrieztas matos. Šī ir profesionāla salona procedūra matu struktūras atjaunošanai, izmantojot "karstās un siltās tehnikas" metodi (2 varianti: ar un bez pretdzeltenā efekta).

Pēc ārstēšanas mati kļūst izturīgi pret mitrumu un lietu, vairs nesaplok, vieglāk ķemmējami, elastīgi, elastīgi, ar pārsteidzošu kritumu, atstarojoši, aizsargāti pret ikdienas mehāniskiem un ķīmiskiem bojājumiem, un ekskluzīvais olbaltumvielu komplekss nostiprina matu kutikulu, nemaz nerunājot par ļoti ērtu un ātru ikdienas apkopes pusi.

Ar šo procedūru var atjaunot visu veidu matus, tostarp nekrāsotus vai ķīmiski apstrādātus matus (krāsotus, balinātus, ķīmiski cirptus vai taisnotus).

BE.TOX procedūras funkcijas:

- Procedūras iedarbība ir maksimāli uzlabota matu struktūra, kas ilgst 4-8 nedēļas, kā arī matu izturība, spīdums un maigums;

- BLOND ANTI-YELLOW palīdz atrisināt galvenās problēmas balinātiem matiem: samazināt sprogas, lidojošas un apjoma kontroli; padarot matus spīdīgus, vienlaikus kontrolējot izskatu nevēlamu dzeltenu toņu; un violeti pigmenti piešķir perlamutra izskatu;

- Procedūras laikā mati ir pasargāti no e-priekures/piekares augstās temperatūras iedarbības, pateicoties īpašām sastāvdaļām, kas ir formulas sastāvā;

- Procedūru var veikt pēc ķīmiskās ķemmēšanas vai jebkura veida krāsošanas (1-2 nedēļas pēc krāsošanas), un matus var krāsot uzreiz pēc iztaisnošanas procedūras;

- Pēc procedūras klienta ikdienas matu kopšana ir vienkāršota, ķemmēšana ir vieglāka, matu ķemmēšanas laiks ir ļoti saīsināts - vidēji līdz pat 75 % īsāks - un ievērojami samazinās ikdienas matu kopšanai izmantoto līdzekļu daudzums;

- Procedūras laikā ieteicams ievērot īpašas drošības prasības salonā, izmantot speciālu aprīkojumu (cimdus, maskas, acu un ausu aizsarglīdzekļus u. c.), profesionāli vēdināt telpu, veikt klientam alerģijas testu un ievērot vispārējos profesionālās drošības noteikumus;

Meistariem, kas uzsāk darbu ar BEOX PROFESSIONAL BE.TOX sistēmu, ieteicams iziet profesionālu apmācību, ko organizē un vada ekskluzīvais BEOX PROFESSIONAL pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING, UAB (www.karal.lt), un veikt procedūru ar vislielāko precizitāti, rūpību un stingrību saskaņā ar ražotāja un pārstāvja ieteikumiem un norādījumiem.

IZMANTOŠANA:

1) Novērtējiet savu matu bojājumu/izturības pakāpi skalā no 1 līdz 5 (kur 1 - ļoti labs stāvoklis visām procedūrām, 5 - ļoti slikts stāvoklis tikai aukstajām procedūrām). Ja nespējat vizuāli noteikt matu kvalitāti un izvēlēties pareizo ārstēšanas kursu, veiciet vienas šķipsnas testu, ko apmācības laikā demonstrēs tehniķis.

2) Izskalojiet matus ar BEOX šampūnu. Izžāvējiet, cenšoties nevilkt matus.

3) Nelietojiet produktu uz galvas ādas; atstājiet 0,5-1 cm attālumu no galvas ādas, nepieskarasot produktam. Nelielu līdzekļa daudzumu vienmērīgi uzklājiet uz katras matu šķipsnas un rūpīgi izķemmējiet ar blīvu ogles ķemmi, lai noņemtu lieko līdzekli un pēc iespējas vienmērīgāk izkliedētu līdzekli uz matiem.

4) Atstājiet uz 45 minūtēm atkarībā no matu sākotnējā stāvokļa* un vēlamā rezultāta. Nepārsniedziet 60 minūtes no lietošanas pabeigšanas brīža.

5) Izskalojiet matus ar siltu vai vēsu ūdeni (bez šampūna), pilnībā noņemot līdzekli no matiem.

6) 100% izžāvējiet matus ar fēnu.

7) Iztaisnojiet ar elektrisko taisnotāju (knaiblēm), kura plātnes tiek uzkarsētas atbilstoši matu stāvoklim un bojājumu līmenim*. Ātri iztaisnojiet katru šķipsnu 5-7 reizes (atkarībā no matu stāvokļa un kvalitātes)*. Ļaujiet matiem atdzist.

* Šīs svarīgās nianses tiek izskaidrotas un demonstrētas klātienē praktiskos, īpaši veltītos mācību kursos (iesakām sazināties ar vadību).

Procedūras laikā ieteicams ievērot īpašas drošības prasības salonā, izmantot speciālu aprīkojumu (cimdus, maskas, acu un ausu aizsarglīdzekļus u. c.), profesionāli vēdināt telpu, veikt klientam alerģijas testu un ievērot vispārējos profesionālās drošības noteikumus;

Meistariem ieteicams iziet profesionālu apmācību, ko organizē un vada ekskluzīvais BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - UAB KARAL TRADING, un veikt procedūru precīzi, rūpīgi un stingri saskaņā ar ražotāja un pārstāvja ieteikumiem un norādījumiem.

BEOX produkti un to importētājs KARAL TRADING UAB ir oficiāli un pienācīgi paziņoti Eiropas Kosmētikas produktu paziņošanas portālā (CPNP).

------------

BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija. 

Paziņots un sertificēts saskaņā ar ES tiesību aktiem

BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Viļņa, Lietuva

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces