BEOX1581
Available

ROYAL GOLD 24K Glow On - Gold Repair - Atjaunojoša eļļa matiem ar kosmētisko zeltu, 30 ml

€23,00

Apraksts

ROYAL GOLD 24K Glow On - Zelta atjaunojošā eļļa matiem, 30 ml

- ir barojoša matu eļļa, kas bagātināta ar kosmētikas zeltu, skābju un eļļu maisījumu, kas aizsargā matus no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, padarot tos spīdīgus, gludus un ilgnoturīgus.

Ieteicams lietot šo produktu kopā ar BEOX ROYAL GOLD 24K LUMINOUS šampūnu un matu masku.

Šī jaunākā Royal Gold 24K produktu līnija satur unikālas aktīvās sastāvdaļas no Amazones baseina augļiem un eļļām, kas nodrošina matu kopšanu visos aspektos - nogludina matu virsmu, mitrina, baro, novērš sprogas, atjauno bojātas matu šķiedras un šķeltos galus, vienlaikus piešķirot īpašu spīdumu un mīkstumu.

Visi šie produkti (šampūns, maska un eļļa) nesatur parabēnus, sulfātus un silikonu.

BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija.

Paziņots un sertificēts saskaņā ar ES tiesību aktiem

BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB

Seliau str. 10, Viļņa

________________________________

Vairāk par produkta sastāvdaļām:

PRACAXI OIL (Pentaclehtra Macroloba):

Šo koku dzimtene ir Brazīlija, Gajāna, Trinidāda un Tobāgo un citas Dienvidamerikas un Centrālamerikas valstis.

Kā liecina jaunākie pētījumi, šo augļu eļļā ir visaugstākā behenskābes koncentrācija (19%), kas ir pat 6 reizes lielāka nekā zemesriekstu eļļā.

Mitrinošo īpašību dēļ kongēnija ekstrakts tiek izmantots kosmētikas rūpniecībā, īpaši mūsdienu matu kopšanas līdzekļu sastāvos. Tās eļļa ir bagāta ar vitamīniem un taukskābēm, kas lieliski mitrina un baro matus, radot aizsargplēvi ap matu šķiedru, pasargājot šķipsnas no kaitīgās saules gaismas iedarbības, piemēram, izbalēšanas, izžūšanas, čokurošanās vai krokošanās. Tas arī pagarina matu mitrināšanas procesu, rada zīdainu tekstūru, kontrolē apjomu un kondicionē matu šķiedras, tāpēc ir īpaši noderīga bojātiem, balinātiem vai krāsotiem matiem.

OLĪVPALMU EĻĻA (Elaeis Oleifera):

Ojona palma sastopama gar Madeiras upi, Brazīlijas Amazonē, kur aug lielas šī auga grupas, kā arī Centrālamerikā.

Ojon ir vienīgā organiskā sastāvdaļa, kurai ir tāds pats matu keratīna sastāvs kā matu keratīnam. Tas ir ļoti bagāts ar aminoskābēm, antioksidantiem un lipīdiem, novērš izkrišanu, ir ideāli piemērots produktiem matu atjaunošanai, gludumam, elastībai, mitrināšanai; kā arī balinātiem un ķīmiski apstrādātiem matiem, piemēram, lai labotu mehānisko un termisko procedūru radītos bojājumus.

BURITI EĻĻA (Maurittia Flexuosa):

Buriti, Amazones palmu eļļa, bagāta ar taukskābēm un vitamīniem, ir spēcīgs antioksidants ar atdzīvinošām un atjaunojošām īpašībām, aizsardzību pret sauli un dziļu mitrināšanu, novēršot priekšlaicīgu novecošanos, matu izkrišanu un lūšanu.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces