BEOX1248
Available

ROYAL GOLD 24K Luminous maska ​​īpašam matu spīdumam, 500 ml

€35,00

Apraksts

ROYAL GOLD 24K spīduma šampūns papildu spīdumam, 500 ml

Šampūns Luminous ir bagātināts ar kosmētikas zeltu, īpašām eļļām un skābēm, kas iegūtas no virknes unikālu Amazones augu un augļu, piemēram, Amazones kongenis [Pentaclehtra Macroloba], Amazones eļļas palmas [Elaeis oleifera] un buriti [Maurittia Flexuosa], kas:

- baro, mitrina un maigi attīra matus,

- padara tos tīrus, mīkstus un spīdīgus;

- veicina bojātu matu galu terapiju.

- īpaši piemērots pēc matu iztaisnošanas procedūrām.

Nesatur parabēnus. Nesatur silikonu. Nesatur sulfātus.

Lietošana: uzklājiet šampūnu uz mitriem matiem un viegli iemasējiet, ļaujot tam iepūsties. Izskalojiet matus ar lielu ūdens daudzumu.

Vajadzības gadījumā atkārtojiet. Pēc tam lietojiet masku Luminous Hair Mask, lai iegūtu izcilu spīdumu un elastību un pagarinātu ROYAL GOLD 24K LUMINOUS matu taisnošanas procedūras vai līdzīgu procedūru rezultātus. Uzklājiet masku uz tīriem, ar fēnu nosusinātiem matiem, atstājiet uz 10-20 minūtes un izskalojiet.

Gan šampūnu, gan masku var lietot katru dienu.

ROYAL GOLD 24K mirdzuma maska papildu spīdumam, 500 ml

Spožā maska ir bagātināta ar kosmētikas zeltu, īpašām eļļām un skābēm, kas iegūtas no vairākiem unikāliem Amazones augiem un augļiem, piemēram, Amazones kongenis [Pentaclehtra Macroloba], Amazones eļļas palmas [Elaeis oleifera] un buriti [Maurittia Flexuosa], kas:

- baro un mitrina matus,

- padara tos mīkstus un spīdīgus;

- veicina bojātu matu galu terapiju.

- īpaši piemērots pēc matu iztaisnošanas procedūrām.

Nesatur parabēnus. Nesatur silikonu. Nesatur sulfātus.

Lietošana: uzklājiet ROYAL GOLD 24K LUMINOUS šampūnu (ieteicams) uz mitriem matiem un maigi iemasējiet matos, ļaujot iepūsties. Izskalojiet matus ar lielu ūdens daudzumu.

Vajadzības gadījumā atkārtojiet. Pēc tam lietojiet masku Luminous Mask, lai iegūtu izcilu spīdumu un elastību un pagarinātu ROYAL GOLD 24K LUMINOUS matu iztaisnošanas procedūras vai līdzīgu procedūru rezultātus. Uzklājiet masku uz tīriem, ar dvieli nosusinātiem matiem, atstājiet uz 10-20 minūtes un noskalojiet.

Gan šampūnu, gan masku var lietot katru dienu.

----

BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija. 

Paziņots un sertificēts saskaņā ar ES tiesību aktiem

BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Viļņa, LIETUVA

 

________________________________

Vairāk par produkta sastāvdaļām:

PRACAXI OIL (Pentaclehtra Macroloba):

Šo koku dzimtene ir Brazīlija, Gajāna, Trinidāda un Tobāgo un citas Dienvidamerikas un Centrālamerikas valstis.

Kā liecina jaunākie pētījumi, šo augļu eļļā ir visaugstākā behenskābes koncentrācija (19%), kas ir pat 6 reizes lielāka nekā zemesriekstu eļļā.

Mitrinošo īpašību dēļ kongēnija ekstrakts tiek izmantots kosmētikas rūpniecībā, īpaši mūsdienu matu kopšanas līdzekļu sastāvos. Tās eļļa ir bagāta ar vitamīniem un taukskābēm, kas lieliski mitrina un baro matus, radot aizsargplēvi ap matu šķiedru, pasargājot šķipsnas no kaitīgās saules gaismas iedarbības, piemēram, izbalēšanas, izžūšanas, čokurošanās vai krokošanās. Tas arī pagarina matu mitrināšanas procesu, rada zīdainu tekstūru, kontrolē apjomu un kondicionē matu šķiedras, tāpēc ir īpaši noderīga bojātiem, balinātiem vai krāsotiem matiem.

OLĪVPALMU EĻĻA (Elaeis Oleifera):

Ojona palma sastopama gar Madeiras upi, Brazīlijas Amazonē, kur aug lielas šī auga grupas, kā arī Centrālamerikā.

Ojon ir vienīgā organiskā sastāvdaļa, kurai ir tāds pats matu keratīna sastāvs kā matu keratīnam. Tas ir ļoti bagāts ar aminoskābēm, antioksidantiem un lipīdiem, novērš izkrišanu, ir ideāli piemērots produktiem matu atjaunošanai, gludumam, elastībai, mitrināšanai; kā arī balinātiem un ķīmiski apstrādātiem matiem, piemēram, lai labotu mehānisko un termisko procedūru radītos bojājumus.

BURITI EĻĻA (Maurittia Flexuosa):

Buriti, Amazones palmu eļļa, bagāta ar taukskābēm un vitamīniem, ir spēcīgs antioksidants ar atdzīvinošām un atjaunojošām īpašībām, aizsardzību pret sauli un dziļu mitrināšanu, novēršot priekšlaicīgu novecošanos, matu izkrišanu un lūšanu.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces