BEOX1246/1
Available

ROYAL GOLD 24K Luminous Protein - Aktīvs keratīna ilgstošai matu taisnošanai, 100 ml (BEOX, Brazīlija)

€30,00

Apraksts

ROYAL GOLD 24K Luminous Protein Gel - aktīvais keratīns ilgnoturīgai profesionālai matu taisnošanai, 500 ml (BEOX, Brazīlija)

BŪT FARMALDEHIDO.

Keratīna pastāvīgs profesionāls matu taisnotājs (aktīvā ārstēšanas sastāvdaļa) želejas formā:

- Iztaisno visu tipu matus, tostarp afro vai īpaši ciešas cirtas cirtas, krāsotus, nekrāsotus;

- Mati kļūst īpaši taisni, mitrumizturīgi, mīksti, spīdīgi un elastīgi;

- piemērots matiem līdz bojājumu līmenim 4;

- novērš sprogas un sprogas;

- Pēc procedūras ikdienas matu kopšana ir vienkāršāka, ķemmēšana ir vieglāka, un ķemmēšanas laiks ir ļoti saīsināts - vidēji līdz pat 75 % īsāks!

- ievērojami samazinās ikdienā matu kopšanai izmantoto produktu daudzums;

- rezultāts ir 4-5 mēnešus ilgs laiks.

Pēc procedūras ieteicams lietot tās pašas līnijas produktus - ROYAL GOLD 24K LUMINOUS šampūnu, kondicionieri, masku un GLOW ON serumu - maksimālai ilgnoturībai un ikdienas baudai.

 

SASTĀVDAĻAS: ekskluzīvs bagātīgs aminoskābju komplekss (iegūts no Amazones baseina augiem un augļiem), olbaltumvielas, augu eļļas (elastīga mauriešu eļļa, konhu eļļa, olīveļļa), GLOSSY GOLD (kosmētiskais zelts).

Tikai profesionāļiem pēc specializētas apmācības (lūdzu, sazinieties ar vadību).

IZMANTOŠANA:

1) Samitriniet matus ar ūdeni, lai tie būtu mitri, un, ja mati ir netīri, izskalojiet tos ar ROYAL GOLD 24 K LUMINOUS šampūnu. Izžāvējiet.

2) Sagatavojiet ROYAL GOLD 24k LUMINOUS PROTEIN lietošanai: viegli sakratiet pudelīti/trauku un pievienojiet nepieciešamo produkta daudzumu trauciņā (ne metāla). Izmantojiet matu krāsošanas suku un ķemmi, lai izkliedētu līdzekli uz matiem.

3) Nelietojiet produktu uz galvas ādas. Atstājiet 1 cm galvas ādas neskartu.  Uzklājiet līdzekli uz matiem un rūpīgi izķemmējiet ar blīvu ogles ķemmi, lai noņemtu lieko līdzekli un sadalītu to pēc iespējas vienmērīgāk.

4) Atstājiet uz 50 minūtēm atkarībā no vēlamā rezultāta un matu stāvokļa.*

5) Izskalojiet matus ar siltu vai vēsu ūdeni (bez šampūna), noņemot 30% produkta. Gaišiem blondiem matiem izskalojiet 100 % produkta*.

6) 100% izžāvējiet matus  

7) Iztaisnojiet ar elektrisko taisnotāju (knaiblēm) ar keramikas plāksnēm, kas sakarsētas 210-230°C temperatūrā (atkarībā no matu stāvokļa un bojājumu pakāpes*). Iztaisnojiet katru šķipsnu 15-20 reizes (atkarībā no matu stāvokļa un kvalitātes)*.

8) Kad mati ir atdzisuši, izskalojiet tos ar siltu vai vēsu ūdeni (bez šampūna vai citiem līdzekļiem).

9) Lai uzlabotu spīdumu, mitrināšanu un vieglumu, pēc procedūras uzklājiet ROYAL GOLD 24K LUMINOUS MASKU. Atstājiet to uz matiem uz 10-20 minūtēm un rūpīgi noskalojiet.

* Šīs svarīgās nianses tiek izskaidrotas un demonstrētas klātienē praktiskos, praktiskos speciālos apmācību kursos (iesakām sazināties ar vadību).

Ieteicams salonā ievērot īpašas drošības prasības, izmantot speciālu aprīkojumu (cimdus, maskas, acu un ausu aizsarglīdzekļus u. c.), profesionāli vēdināt telpu, veikt klientam alerģijas testu un ievērot vispārējos profesionālās drošības noteikumus.

Meistariem, kas sāk strādāt ar ROYAL GOLD 24K LUMINOUS PROTEIN (BEOX) iztaisnošanas sistēmu, ieteicams iziet profesionālu apmācību, ko organizē un vada ekskluzīvais BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - UAB KARAL TRADING, un veikt procedūru ar vislielāko precizitāti, rūpību un stingri saskaņā ar ražotāja un pārstāvja ieteikumiem un norādījumiem.

BEOX produkti un to importētājs KARAL TRADING UAB ir oficiāli un pienācīgi paziņoti Eiropas Kosmētikas produktu paziņošanas portālā (CPNP).

BEOX PROFESSIONAL, Brazīlija. 

Paziņots un sertificēts saskaņā ar ES tiesību aktiem

BEOX pārstāvis Baltijas valstīs - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Viļņa, LIETUVA

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces