AAA1042
Available

X-REAL kondicionieris bojātu matu atjaunošanai, ar kviešu proteīnu un karalienes pienu, 1000 ml

€25,00

Apraksts

KAARAL X-FORM līnija - īpaši dziļa bojātu, vāju, plānu matu atjaunošana

Šī līnija ir radīta īpašai lietošanas specializācijai - dziļai matu atjaunošanai, izmantojot dabas radītas un laboratorijās attīrītas īpaši efektīvas aktīvās sastāvdaļas:

- kviešu proteīns,

- karalienes piens,

- vitamīni A, D, E.

Līnija sastāv no 4 produktiem:

X-PURE šampūns (250 ml vai 1000 ml)

X-REAL kondicionieris (250 ml vai 1000 ml)

X-STRUCTURING losjons ampulās (12 gab. 10 ml, kastītē)

X-SERUMS, 100 ml

 

X-PURE ŠAMPŪNS



Atjaunojošs bojātu matu šampūns ar kviešu proteīniem maigi, bet dziļi attīra un sagatavo matus turpmākām dziļas kopšanas atjaunojošām procedūrām. Pateicoties sabalansētai pH formulai, tā maigi attīra galvas ādu un kopj krāsotus un bojātus, plānus matus, stiprina un atjauno tos, padarot tos vieglāk ķemmējamus.

Pateicoties augstajai kviešu proteīna un peru pieniņa koncentrācijai formulā, tas acumirklī padara matu šķipsnas dzīvīgus, piešķirot tiem mīkstumu, spīdumu un izturību.

Pēc matu ierīvēšanas ar šo šampūnu ieteicams lietot X-REAL kondicionieri (ikdienas kopšanai) un X-FORM atjaunojošo losjonu ampulās (maksimālam salona procedūras efektam).

Detox efekts, sagatavojot matus turpmākai X-line izmantošanai.

LIETOŠANA: Uzklājiet nelielu daudzumu šampūna uz labi samitrinātiem matiem, maigi iemasējiet, rūpīgi mazgājiet 1-2 minūtes, pēc tam kārtīgi izskalojiet ar remdenu ūdeni.

Ja nepieciešams, atkārtojiet. Turpiniet lietot X-REAL kondicionieri.

 

X-REAL KONdicionieris

Kondicioniera īpašā formula bez grūtībām nodrošina dziļu matu barošanu, nodrošina elastību, izturību un mitrumu. Ideāli piemērots bojātiem matiem. Mati kļūst zīdaini un viegli ķemmējami. Kondicioniera pamatā ir ārkārtīgi vērtīgs karalienes piens un kviešu proteīns. Šis kokteilis ātri un efektīvi atjauno un izlīdzina matu struktūru visā garumā un šķērsgriezumā, piepilda tos ar spīdumu un skaistumu.

Pateicoties augstajai AMINOKĀBJU koncentrācijai, formula novērš iekšējos bojājumus, atjauno un nodrošina papildu apjomu.

LIETOŠANA: Uzklājiet nepieciešamo X-REAL kondicioniera daudzumu sagatavotos, ar šampūnu izmazgātos un ar dvieli nosusinātos matos, pēc iespējas vienmērīgāk sadaliet visā matu garumā (nepieskaroties un neklājot to saknēm), atstājiet. tas ir ieslēgts apmēram 2-5 minūtes.

Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni un nosusiniet ar dvieli.

 

X-STRUCTURING - atjaunojošs matu losjons ampulās (12 gab. 10 ml)

Stipri bojātiem, plāniem, elastīgiem, rupjiem, krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem losjons X-STRUCTURING ir īpašs sastāvdaļu sastāvs, kas padarīs stipri bojātus matus mīkstus un viegli apstrādājamus jau no pirmās lietošanas reizes.

Instruments nostiprina matu stumbru un visu struktūru, piešķir spīdumu plāniem un ķīmiski apstrādātiem matiem.

Mati atgūs vitalitāti, elastību, tvirtumu.

Atjauno matu tvirtumu, līdzsvaro mitruma līdzsvaru un atjauno veselīgu matu spīdumu.

Losjons ir universāls, tāpēc lieliski piemērots krāsotiem matiem - tā īpašā formula veicina mākslīgā pigmenta dziļāku aizvēršanos un saglabā toni, lai matu krāsa paliktu bagātīga, bagāta un noturīga, kā arī dabīgu kopšanai. mati.

Stikla ampulas garantē maksimālu iepakojuma hermētiskumu, tādējādi garantējot produkta kvalitāti un farmaceitisku pieeju produkta individuālai lietošanai.

LIETOŠANA: Pēc matu mazgāšanas ar šampūnu (un pēc kondicioniera lietošanas) nosusiniet matus ar dvieli un pēc iespējas vienmērīgāk sadaliet (vai izsmidziniet) losjonu matos visā garumā un atstājiet iedarboties 2-5 minūtes. Rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Žāvējiet, modelējiet kā vēlaties.

Lietojiet reizi nedēļā vai biežāk, ja jūsu mati ir nopietni bojāti.

Nepārtraukta losjona lietošana nodrošina ilgstošu atjaunojošu un matus stiprinošu, kumulējošu efektu.

 

X-SERUMS, 100 ml

Serums ir daudzfunkcionāla ierīce, kas noslēdz X-FORM līnijas produktu parādi:

- aizsargā matus no kaitīgas termiskās iedarbības (knaibles, matu žāvētājs, karsta saule, saunas u.c.)

- rūpējas par matu galiem (neļauj tiem sazaroties, un jau sazarotajiem it kā 'sakausētiem', sniedzot labu un veselīgu matu tēlu;

- piešķir matiem spīdumu, lokanību, tvirtumu, piešķir veselīgu izskatu;

LIETOŠANA: Pirms veidošanas noslaukiet seruma pilienu plaukstās un vienmērīgi izklājiet to visā tīru, ar dvieli nosusinātu matu garumā, īpašu uzmanību pievēršot matu galiem.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces