BacillolAF.100ml
Available

copy of BACILLOL AF - gatavs līdzeklis ātrai virsmu dezinfekcijai. Biocīds produkts. 1000 ML

€4,00

Apraksts

BACILLOL AF Līdzeklis ātrai virsmu dezinfekcijai. Biocīds produkts. 

MĒRĶIS. Neliela laukuma virsmai un medicīnisko instrumentu ātrai dezinfekcijai. Tikai profesionāliem lietotājiem. Profesionāliem lietotājiem ir jāievēro darba drošības, veselības un atkritumu iznīcināšanas pasākumi, kas norādīti uz etiķetes un drošības datu lapas. 

Bacillol AF satur tikai spirtus, tāpēc līdzeklis ir piemērots ēdiena gatavošanai: saglabājot iedarbību, ēdiens var nonākt tiešā saskarē ar dezinficēto virsmu. Produktu izmanto dezinfekcijai frizētavās, skaistumkopšanas salonos: matu griešanas mašīnām, ķemmēm, matu griešanas šķērēm, nelielu virsmu dezinficēšanai.

Aktīvās vielas: propan-2-ols, CAS Nr. 67-63-0, EK Nr. 200-661-7, 25,0%; propan-1-ols, CAS Nr. 71-23-8, EK Nr. 200-746-9, 45,0%; etanols CAS Nr. 64-17-5, EK Nr. 200-578-6, 4,68%.

Īpašības: bezkrāsains šķidrums, gatavs lietošanai.

Iznīcina: baktērijas (ieskaitot mikobaktērijas), raugu, apvalku saturošus vīrusus (t.sk. HCV, HIV, HBV), rota, adeno, poliomas vīrusus.

LIETOŠANA: Bacillol AF lieto nelielu virsmu dezinfekcijai. Līdzeklis ir gatavs lietošanai. Izsmidziniet Bacillol AF no 30 cm attāluma uz tīras virsmas. 50 ml / m2 izmanto mazu virsmu dezinfekcijai, 100 ml / m2 - sienu un grīdu, nelielu virsmu dezinfekcijai. Lai panāktu lielāku efektivitāti, ieteicams izsmidzināto virsmu noslaucīt ar vienreiz lietojamu salveti.

Iedarbības laiks veselības aprūpes iestādēs un sabiedriskās vietās ir 5 minūtes (vīrusu iznīcināšanai - 10 minūtes), pārtikas ražošanas iestādēs - līdz 30 minūtēm, ātrai dezinfekcijai - 30 sekundes.

Piesardzības pasākumi: sargāt no nepiederošām personām nepieejamā vietā. Pirms lietošanas izslēdziet elektriskās ierīces.

Nelietojiet, ja telpā ir viegli uzliesmojoša gāze vai šķidrums (piemēram, benzīns, ēteris). Nelietot uz karstām virsmām.

Nelietojiet alkoholam jutīgu virsmu dezinficēšanai.

Ja rodas šaubas, ka Bacillol AF var sabojāt virsmu, vispirms pārbaudiet uz neliela laukuma.

[produkts bez smidzinātāja, mēs iesakām to iegādāties atsevišķi]

PIEZĪME:

Ražotājs BODE Chemie GmbH, Melanchthonstrasse 27, 22525 Hamburga (Vācija).

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces