• -25%
PRO7010
Available

ARTIST - VITAMĪNU LOSJONS-MASKA KUTIKULĀM UN NAGIEM, 280 ml

€12,00 €16,00

Apraksts

ARTIST VITAMĪNU LOSJONS-MASKA KUTIKULĀM UN NAGIEM, 280 ml Ieteicams profesionālam manikīram: sausām kutikulām, vājiem, trausliem, no lakošanas bojātiem nagiem, nagiem pēc to pieaudzēšanas - lai atjaunotu nagu plāksni.

Lietošana: Nelielu daudzumu līdzekļa uzklājiet uz rokām un nagiem un kutikulām, ļaujiet, lai tas iesūcas un nenomazgājiet. Ja nagi ir ļoti vāji, izmantojiet rīku kā masku – sasmērējiet rokas, kutikulas un nagu, ietiniet rokas plastmasas plēvē, pagaidiet 10 minūtes, plēvi noņemiet, pārpalikumiem ļaujiet iesūkties, iemasējiet tos ādā/nagos (nenomazgājiet).

SASTĀVDAĻAS:

Liposomu komplekss ar vitamīniem A, C, E - baro, atjauno ādu un nagus un aizsargā no ārējās kaitīgās ietekmes.
Pateicoties liposomām, vitamīni efektīvi pārvar epidermas barjeru un dziļi iesūcas tajā. Hialuronskābe - ar trīskāršu iedarbību uz ādas virsmu un dziļākiem ādas slāņiem palielina citu aktīvo vielu uzsūkšanos.
Intensīvi mitrina, atjauno ādu, uzlabo elastību un izturību.
Saldās mandeļu un vīnogu sēklu eļļas mīkstina, tonizē - tā ir ideāla kombinācija veicina ādas reģenerāciju, tas dziļi mitrina un mīkstina ādu ap nagiem un kutikulām, stiprina un uzlabo nagu stāvokli.

___________________________

Inovatīva FARMONA PROFESSIONAL līnija ARTIST, kas ir balstīta uz vitamīnu, fermentu un augļu skābēm, kas sniedz pienācīgu aprūpi jūsu rokām, nagiem un kutikulām. Formulas recepte ir ideāli piemērota roku kopšanas procedūrām - klasiskajam, gēla un jebkura cita veida manikīram - lai padarītu jūsu rokas par patiesu mākslas darbu ...

ARTIST līnija ir īpaši piemērota sausai, raupjai roku ādai, ieaugušām, vājām kutikulām, trausliem un vājiem nagiem.

ARTIST līnijas efekts:

- labi notīrīta nagu plāksne;
- gluda un mīksta roku āda;
- vesela un kopta āda un āda ap nagiem;
- stingrāki nagi; - mīkstas, skaistas, perfektas rokas un nagu izskats.

RAŽOTĀJS - Farmona Natural Cosmetics Laboratory, Polija

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces