CC.BTX.100
Available

HAIR BOTOX COCOCHOCO profesionāla matu atjaunošanas līdzeklis, 100 ml

€25,00

Apraksts

HAIR BOTOX COCOCHOCO Professional (Izraēla) irārstēšana, kas paredzēta, lai uzlabotu matu stāvokli, atjaunojot matu struktūru, aizpildot matus ar vērtīgām strukturālām vielām, produkts, kas darbojas kā filtrs, piešķir matiem īpašu spīdumu, elastību, spēku un vitalitāti. Tā ir Nr. 1 procedūra gariem un smalkiem matiem!

BOTOX iedarbība ilgst no 4 līdz 8 nedēļām atkarībā no procedūras specifikas un matu struktūras, porainības un citām individuālām matu īpašībām. Procedūras pamatā ir princips, ka bojātu, porainu, ķīmiski apstrādātu vai citādi bojātu matu struktūra tiek atjaunota ar unikālu kompleksu labvēlīgu atjaunojošu vielu formulu. Šī ir profesionāla salona matu kopšanas/stāvokļa atjaunošanas procedūra.

Jo vairāk bojāti mati, jo jūtamāks efekts. Mati kļūst noturīgi pret mitrumu un lietu, nesvīst, neelektrizējas, nesvīst, viegli ķemmējami, elastīgi, lokani, daudz vieglāk kopjami, vieglāk veidojami un aizsargāti pret UV stariem (saule, solārijs u. c.).

Produkts/procedūra neiztaisno matus!

Šī procedūra ir ideāli piemērota visiem matu tipiem bez izņēmuma.

HAIR BOTOX COCOCHOCO Professional procedūras priekšrocības:

- Izstrādāts bez formaldehīda un citiem nevēlamiem ķīmiskiem savienojumiem, kā arī bez suplfātiem, bez parabēniem, bez glutēna, 100% VEGAN, nekaitīgs krāsām, netestēts uz dzīvniekiem;

- Unikālā ISO sertificētā un patentētā formula satur hidrolizētu kolagēnu, hidrolizētus proteīnus, īpaši vērtīgu eļļu kompleksu (jojobas, argana, gurķu), hidrolatus (kliņģerīšu, kumelīšu, alvejas, kokosriekstu) un proteīnus no īsta baobaba koka sēklām.

- Procedūras laikā mati ir pasargāti no e-priekures/piekares augstās temperatūras iedarbības, pateicoties īpašām sastāvdaļām, kas ir formulas sastāvā;

- Procedūru var veikt vienu nedēļu pēc ķīmiskās ķemmēšanas un jebkura veida krāsošanas;

- Ieteicams krāsot matus 1 nedēļu pēc HAIR BOTOX procedūras;

- Pēc procedūras matus var ķemmēt (mazgāt) jau nākamajā dienā!

- Pēc procedūras klienta ikdienas matu kopšanas rutīna ir vienkāršota, ķemmēšana ir atvieglota, un tie ir ļoti saīsināti - vidēji līdz pat 75% īsāki!

- Ikdienas matu kopšanai izmantoto produktu daudzums ir ievērojami samazināts;

 - Produktu var lietot bieži (bez ierobežojumiem);

- Procedūras laikā ieteicams ievērot īpašas drošības prasības salonā, izmantot speciālu aprīkojumu (cimdus, maskas, acu un ausu aizsarglīdzekļus u. c.), profesionāli vēdināt telpu, veikt klientam alerģijas testu un ievērot vispārējos profesionālās drošības noteikumus;

- Ieteicams, lai meistari, kas uzsāk darbu ar HAIR BOTOX COCOCHOCO sistēmu, izietu profesionālu apmācību, ko organizē un vada ekskluzīvais COCOCHOCO zīmola pārstāvis Lietuvā - UAB KARAL TRADING, un veiktu procedūru precīzi, rūpīgi un stingri saskaņā ar ražotāja un pārstāvja ieteikumiem un norādījumiem.

 

DROŠĪBAS PRASĪBAS:
UZMANĪBU! Uzmanību: ievērojiet lietošanas un drošības instrukcijas.

TIKAI PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI SKAISTUMKOPŠANAS SALONOS.

- Matu atjaunošana var izraisīt alerģiskas reakcijas. Ādas jutības tests jāveic 48 stundas pirms lietošanas. Ja tiek novērota alerģiska reakcija, produktu nekādā gadījumā nelietojiet.

- Jutīgām personām smarža var izraisīt acu vai rīkles un deguna kairinājumu, tāpēc lietojiet labi vēdināmā vietā.

- Noteikti valkājiet aizsargcimdus, aizsargmaskas, ausu un acu aizsarglīdzekļus. Ja parādās kairinājuma pazīmes, nekavējoties pārtrauciet lietošanu un nekavējoties izskalojiet līdzekli no matiem ar lielu ūdens daudzumu.

- Nav ieteicams bērniem līdz 13 gadu vecumam.

- Nav ieteicams lietot grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti. Uzglabāt vēsā, sausā vietā un glabāt bērniem nepieejamā vietā.

GALVENIE IZMANTOTIE INSTRUMENTI :

NEPIECIEŠAMAS PRIEKŠ PROCEDŪRU:
1) COCOCHOCO Clarifying Deep Cleansing šampūns
2) Elektriskais matu žāvētājs
3) Vienreizlietojamie dvieļi

NEPIECIEŠAMA MATU ĀRSTĒŠANA:
1)
Matu taisnotājs, regulējams, sakarsē līdz 190-220°C
3) Elektriskais matu žāvētājs (fēns)
4) Matu suku žāvēšanai (karstumizturīgs)
5) Oglekļa ķemmes un oglekļa ķemmes ar smaili: 1)
matu botokss COCOCHOCO Professional,
6) Silikona birste ekonomiskai un rūpīgai līdzekļa uzklāšanai un bļoda (ne metāla)
7) Individuālie aizsardzības līdzekļi (cimdi, sejas aizsargi tehniķim, sejas aizsargi klientam, ausu aizsardzība, acu aizsardzība utt.))

INSTRUKCIJAS MATU ATJAUNOŠANAI AR MATU BOTOKSU COCOCHOCO:

 

1) Izskalojiet matus ar COCOCHOCO Clarifying Deep Cleansing Shampoo, kas rūpīgi noņem visus netīrumus no galvas ādas un matu virsmas. Matiem jābūt īpaši tīriem. Centieties nevilkt matus. Nelietojiet kondicionieri vai citus produktus, kas atvieglo matu izķemmēšanu.

2) Rūpīgi nosusiniet matus ar vienreizlietojamu dvieli. Izžāvējiet tos vienmērīgi, atstājot 60-70% mitruma, ar fēnu uz vidējas karstuma pakāpes no saknēm līdz galiem, tos nepārvietojot.

3) Ar mīkstu suku (pagarinātiem vai dabīgiem matiem) maigi izķemmējiet matus, ērtības labad sadalot tos 4 vienādās daļās. Sadalītās daļas atdaliet ar ogles spraudēm.

4) Ievietojiet apmēram 5-10 ml produkta bļodiņā un ar silikona suku izklājiet to uz matiem.

5) Nelietojiet līdzekli uz galvas ādas! Sāciet uzklāt HAIR BOTOX no matu aizmugurējās ceturtdaļas - ar otu uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz katra 1 cm matu slāņa, ar pirkstiem iemasējiet produktu matos un rūpīgi izķemmējiet ar blīvu ogles ķemmi, lai noņemtu lieko produktu.

6) Atstājiet to uz 20-30 minūtēm, pēc tam izžāvējiet matus no saknēm līdz galiem ar vidēji karstu fēnu, izmantojot suku.

7) Vēlreiz sadaliet matus 4 daļās. No katras sekcijas paņemiet ļoti plānas šķipsnas un iztaisnojiet ar elektrisko taisnotāju ar titāna plāksnēm, kas sakarsētas līdz 190-220°C. Temperatūru izvēlieties atkarībā no matu stāvokļa: jo sliktāks ir matu stāvoklis, jo zemāka temperatūra.  Iztaisnošanas laikā ieteicams izmantot tikai karstumizturīgas (oglekļa) ķemmes.

9) Nākamajā dienā pēc procedūras izskalojiet matus ar šampūnu, kas nesatur sāli (nesatur sulfātus) (Free-Sulphate Shampoo). Izmantojiet to visiem pārējiem berzējumiem. Ir svarīgi izvēlēties šampūnu, kondicionieri vai masku, kas ir piemērota jūsu matiem.

Un tagad HAIR BOTOX matu atjaunošana ir pabeigta!

SVARĪGI! Kvalitatīvai matu kopšanai pēc matu atjaunošanas ar HAIR BOTOX un rezultātu nostiprināšanai izvēlieties tikai tādus produktus, kas nesatur sulfātus un citus sāļus (SLS), silikonus, lipekli, parabēnus.

Kvalitatīvai un ilgnoturīgai matu kopšanai pēc atjaunošanas procedūras mēs iesakām izmantot īpašos COCOCHOCO vai KAARAL matu kopšanas līdzekļus (MARAES, PURIFY REALE vai BACO POST COLOR, BLOND ELEVATION līnijas).

 

COCOCHOCO FREE SULFATE Šampūns bez sulfātiem pēc ārstēšanas, 400 ml

COCOCHOCO FREE SULFATE Šampūns bez sulfātiem ir ļoti ieteicams matu kopšanai pēc taisnošanas ar COCOCHOCO Brazīlijas keratīnu. Šampūns ir bagātināts ar dabas dāvanām: zaļo tēju, kaktusu sulu, kumelīšu ekstraktiem un sojas eļļām, kas formulu padara īpaši maigu. Šampūns nekairina galvas ādu un neizžāvē matus. Līdzsvaro galvas ādas dabisko pH līmeni.

 Piemērots visiem matu tipiem un krāsotiem matiem.

Lietošanas veids: ar COCOCHOCO FREE SULFATE šampūnu iemasējiet mitros matos, atstājiet uz dažām minūtēm un noskalojiet ar vēsu ūdeni. Pēc tam izmantojiet Cocochoco maskas vai kondicionierus.

----------------------------------

COCOCHOCO CLARIFYING Dziļi attīrošs šampūns pirms ārstēšanas, 400 ml

Pirmais solis taisnu un veselīgu matu virzienā ir tīra galvas āda, lai panāktu optimālus matu iztaisnošanas rezultātus ar COCOCHOCO. Dziļi attīrošais šampūns, kura pamatā ir uzlabota pH paaugstināšanas tehnoloģija, atver matu kutikulu un rūpīgi attīra tos no netīrumiem. Sastāvā esošās dabīgās simonsodija eļļas un aminoskābes padara matus gludus un spīdīgus, atjaunojot veselīgu matu mitrumu. Perfekti uztur galvas ādas pH.

Šampūnu ieteicams lietot pirms matu iztaisnošanas procedūras ar COCOCHOCO Brazilian Keratin, lai iegūtu optimālus rezultātus. 

Lietošanas veids: iemasējiet COCOCHOCO CLARIFYING šampūnu mitros matos, atstājiet uz dažām minūtēm un noskalojiet ar vēsu ūdeni. Atkārtojiet uz pāris minūtēm, pēc tam izskalojiet ar siltu ūdeni un pāris minūtes noskalojiet sausā veidā. Pēc tam sāciet Cocochoco procedūru.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces