CCPURE1000
Available

COCOCHOCO PURE Brazīliešu keratīns matu taisnošanai, 1000 ml

€135,00

Apraksts

BRAZĪLIJAS KERATĪNA MATU ATJAUNOŠANA/ IZTAISNOŠANA COCOCHOCO

COCOCHOCO Professional (Izraēla) praktiskās un modernās Brazīlijas keratīna matu atjaunošanas (iztaisnošanas) procedūras būtība ir matu piepildīšana ar īpašu aktīvo un labvēlīgo komponentu maisījumu un īpašu pastāvīgu fiksāciju.Tā ir profesionāla salona matu kopšanas/kondicionēšanas procedūra, kas pilnībā un kvalitatīvi atjauno matu struktūru un kuras pamatā ir keratīna proteīns - galvenais cilvēka ādas, matu un nagu proteīns - īpašā maisījumā.

Tā ir dabiska viela, kas palīdz matiem atjaunot to dabiskās spējas un skaistumu, atjaunojot zīdainu spīdumu un iztaisnojot tos. Brazīlijas keratīna līdzeklis COCOCHOCO atjauno pat visbojātākos matus, nemainot matu kodolu. Jo vairāk bojāti mati, jo jūtamāks efekts. Mati kļūst noturīgi pret mitrumu un lietu, vairs neķemmējas, vieglāk izķemmējami, elastīgi, lokani, skaisti krītoši, atstarojoši, nemaz nerunājot par ārkārtīgi ērto praktisko pusi to ikdienas kopšanā.

Ar šo procedūru var atjaunot visu veidu matus, tostarp nekrāsotus vai ķīmiski apstrādātus matus (krāsotus, balinātus, ķīmiski cirptus vai taisnotus).

COCOCHOCO Professional procedūras priekšrocības:

- Ja procedūra tiek veikta pareizi un profesionāli, tā nerada nepatīkamas smakas vai kodīgus izgarojumus;

- Tā sastāvā ir tikai dabīgas sastāvdaļas, tostarp dabīgais keratīns un Nāves jūras minerāli;

- Atjauno, stiprina un atjauno matus, ar sekundāro efektu matu iztaisnošanas ilgst 3-5 mēnešus;

- Procedūras laikā mati ir pasargāti no e-priekures/piekares augstās temperatūras iedarbības, pateicoties īpašām sastāvdaļām, kas ir formulas sastāvā;

- COCOCHOCO procedūru var veikt pēc ķīmiskās ķemmēšanas un jebkura veida krāsošanas (1-2 nedēļas pēc krāsošanas);

- Matu krāsošanu ieteicams veikt 1-2 nedēļas pēc iztaisnošanas procedūras;

- Bez agresīvām ķīmiskām sastāvdaļām;

- Pēc procedūras klienta ikdienas matu kopšanas rutīna ir vienkāršota, matu ķemmēšana ir vienkāršāka, un tie ir ārkārtīgi īsāki - vidēji līdz pat 75% īsāki!

- Ikdienas matu kopšanai izmantoto produktu daudzums ir ievērojami samazināts;

 - Produktu var lietot bieži (bez ierobežojumiem);

- Procedūras laikā ieteicams ievērot īpašas drošības prasības salonā, izmantot speciālu aprīkojumu (cimdus, maskas, acu un ausu aizsarglīdzekļus u. c.), profesionāli vēdināt telpu, veikt klientam alerģijas testu un ievērot vispārējos profesionālās drošības noteikumus;

- Meistariem, kas sāk strādāt ar COCOCHOCO sistēmu, ieteicams iziet profesionālu apmācību, ko organizē un vada ekskluzīvais COCOCHOCO zīmola pārstāvis Lietuvā - UAB KARAL TRADING, un veikt procedūru precīzi, rūpīgi un stingri saskaņā ar ražotāja un pārstāvja ieteikumiem un norādījumiem.

COCOCHOCO Brazilian Keratin Treatment (ORIGINAL, PURE un GOLD) un to importētājs KARAL TRADING UAB ir oficiāli un pienācīgi paziņoti Eiropas Kosmētikas produktu paziņošanas portālā (CPNP).

 

DROŠĪBAS PRASĪBAS:
UZMANĪBU! Uzmanību: ievērojiet lietošanas un drošības instrukcijas. 

TIKAI PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI SKAISTUMKOPŠANAS SALONOS.

·      Matu atjaunošana var izraisīt alerģiskas reakcijas. Ādas jutības tests jāveic 48 stundas pirms lietošanas. Ja tiek novērota alerģiska reakcija, produktu nekādā gadījumā nelietojiet.

·      Spēcīgā smarža jutīgiem cilvēkiem var izraisīt acu vai rīkles un deguna kairinājumu, tāpēc lietojiet labi vēdināmā vietā.

·      Noteikti valkājiet aizsargcimdus, aizsargmaskas, ausu un acu aizsarglīdzekļus. Ja parādās kairinājuma pazīmes, nekavējoties pārtrauciet lietošanu un nekavējoties izskalojiet līdzekli no matiem ar lielu ūdens daudzumu.

·      Nav ieteicams bērniem līdz 13 gadu vecumam.

·      Nav ieteicams lietot grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti. Uzglabāt vēsā, sausā vietā un glabāt bērniem nepieejamā vietā.

GALVENIE IZMANTOTIE INSTRUMENTI :

NEPIECIEŠAMS PRIEKŠ MATU IZTAISĪŠANAS PROCEDŪRU:
1) COCOCHOCO Clarifying Deep Cleansing šampūns 2
) Elektriskais matu žāvētājs
3) Vienreizlietojamie dvieļi

NEPIECIEŠAMA MATU IZTAISNOŠANAS PROCEDŪRA:
1) COCOCHOCO Brazīlijas keratīns ORIGINAL, PURE vai GOLD
2) matu taisnotājs, uzkarsēts līdz 220°C, un elektriskais matu žāvētājs
4) matu suka žāvēšanai
5) oglekļa ķemme un oglekļa ķemme ar smaili,
6) Eļļas birste un bļoda (ne metāla)
7) Individuālie aizsardzības līdzekļi (cimdi, sejas aizsargi speciālistam, sejas aizsargi klientam, ausu un acu aizsargi

INSTRUKCIJAS MATU ATJAUNOŠANAI AR COCOCHOCO:

1) Izskalojiet matus 2-4 reizes ar COCOCHOCO Clarifying Deep Cleansing Shampoo, kas rūpīgi noņem visus netīrumus no galvas ādas un matu virsmas. Centieties nevilkt matus. Nelietojiet kondicionieri vai citus produktus, kas atvieglo matu izķemmēšanu.

2) Rūpīgi nosusiniet matus ar vienreizlietojamu dvieli. Izžāvējiet matus no saknēm līdz galiem, izmantojot fēnu ar vidējas karstuma pakāpes iestatījumu, nepadziļinot matus un neizmantojot ķemmi/ķemmi.

3) Ar mīkstu suku (pagarinātiem vai dabīgiem matiem) maigi izķemmējiet matus, ērtības labad sadalot tos 4 vienādās daļās. Sadalītās daļas atdaliet ar ogles spraudēm.

4) Sagatavojiet COCOCHOCO līdzekli lietošanai: viegli sakratiet pudeli/bļodiņu un pievienojiet vajadzīgo līdzekļa daudzumu bļodiņā (ne metāla). Ar matu krāsošanas birstes palīdzību izkliedējiet līdzekli uz matiem.

5) Nelietojiet līdzekli uz galvas ādas! Sāciet uzklāt COCOCHOCO no matu aizmugurējās ceturtdaļas - ar otiņu uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz katra 1 cm matu slāņa un rūpīgi izķemmējiet ar blīvu ogles ķemmi, lai noņemtu lieko produktu.

6) Atstājiet uz 10 minūtēm, pēc tam izžāvējiet matus no saknēm līdz galiem ar vidēji karstu vai vēsu fēnu, izmantojot suku.

7) Vēlreiz sadaliet matus 4 daļās. No katras sekcijas paņemiet ļoti plānas šķipsnas un iztaisnojiet ar elektrisko taisnotāju ar keramiskajām plāksnēm, kas sakarsētas līdz 220 °C . Katru šķipsnu iztaisnojiet ātri 5-7 reizes (ar mērķi nostiprināt līdzekli matos). 

8) Pēc 40 min. Izmazgājiet matus ar sulfātu nesaturošu šampūnu un izmantojiet kondicionieri vai COCOCHOCO masku..

Un te tas ir, matu atjaunošana/iztaisnošana pabeigta!

 SVARĪGI! Kvalitatīvai matu kopšanai pēc ilgstošas matu atjaunošanas/ iztaisnošanas un rezultātu nostiprināšanai izvēlieties tikai tādus produktus, kas nesatur sulfātus un citus sāļus (SLS), silikonus, lipekli, parabēnus.

Jums arī varētu patikt
Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:
Līdzīgas preces